Véčkařka Kočí Paroubkovi: Jen kdybyste se svlékl vy...

08.06.2010 19:30

Mezi poslankyní Věcí veřejných Kristýnou Kočí a bývalým šéfem ČSSD Jiřím Paroubkem létají ostrá slova. Poté, co se Paroubek na sociální síti Facebook ironicky vyjádřil na konto mladé vyjednavačky o budoucí vládě, mu ona prostřednictvím ParlamentníchListů.cz vzkázala své.

Véčkařka Kočí Paroubkovi: Jen kdybyste se svlékl vy...

"Jsou mladí a krásní (i ve spodním prádle). Ve volbách potírali "dynosaury", jak napsala jejich poslankyně K. Kočí. Pochopitelně tím "dynosaurem" myslela tato nadějná poslankyně, budoucí politoložka a současná vyjednavačka vládního programu mě," uvedl v pondělí na svém oficiálním profilu na Facebooku Jiří Paroubek. V krátkém komentáři o Kočí mimo jiné napsal, že by si měla zdokonalit svůj pravopis a také politické zásady. 

"Naše milá, nadějná, mladá "dynosaurka" má ještě velké rezervy v pravopisu. Dovoluji si však tvrdit, že VV stejným způsobem, jako přistupuje slečna Kočí k tomuto klíčovému slovu politického slovníku VV, budou přistupovat také ke svému volebnímu programu. Vykastrují jej velice rychle."

Šest političek Věcí veřejných, mezi nimi také Kristýna Kočí, nafotilo již v dubnu odvážný kalendář, jehož dražba vynesla 165 tisíc pro nadaci Chantal Poullain.

"Pokud pan Paroubek naráží na spodní prádlo v tomto duchu, ráda bych řekla, že pokud by se svlékl on, jeho voliči by jistě utekli. Kalendář, o kterém je řeč, posloužil jako charitativní záležitost," vzkázala Kočí Paroubkovi.

Více:


Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…