Kraus se rozpovídal o dílu s Březinou a o ČT

09.01.2011 5:45

Moderátor Jan Kraus poskytl rozhovor serveru Novinky.cz. Vzpomínal na rozhovor s Janem Březinou nebo na poměry v České televizi.

Kraus se rozpovídal o dílu s Březinou a o ČT

Kraus zpětně komentoval díl pořadu Show Jana Krause na TV Prima, kam si pozval pražského radního Jana Březinu z ČSSD. Kraus svého hosta osočil z mafiáství kvůli tomu, že ODS uzavřela s ČSSD koaliční smlouvu na pražském magistrátu.

Více k dílu: 


Jedinec nic nezmůže

"On se vůbec nenechal rozházet, jemu to bylo úplně jedno. U nás to mělo takový dopad, že se ho zastal předseda pražské ODS: prý jsem se k němu (Březinovi) choval hnusně. A pak že nejsou mafie!" stěžuje si Kraus na serveru Novinky.cz.

Kraus si myslí, že pokud člověk vstoupí do politiky, přijde o své společenské renomé. Politický nováček se dostane do prostředí ovládaného letitými zločinnými zvyky a jako jedinec v tomhle prostředí moc nezmůže.

Rada ČT nerozumí publiku

Známý moderátor vysvětlil, že ho pro roli baviče velmi dobře připravilo divadlo. Naučil se tam pracovat s publikem. To je prý problém Rady České televize, která nechápe mechanismy v médiích.

"Když se dozvěděli, že klesá sledovanost zpráv, tak radní Eklová usoudila, že je třeba vyměnit Voldánovou, protože tam je 15 let. Kdyby se dívala na CNN (Eklová), tak by věděla, že tam jsou všichni 25 let. Ona sama kdysi chatrně moderovala na Primě a asi jí trápí žárlivost," vysvětluje Kraus poměry v České televizi.

Stále stejně drzý

Z celé veřejnoprávní televize by nejraději nechal pouze zpravodajský kanál ČT 24. Ostatní si prý najde na monotematických kanálech.

V roce 2011 by se Kraus rád dočkal prolomení korupčního sevření českou politickou mafií. Opět poukazuje na utvoření koalice na magistrátu hlavního města.

"Já za sebe můžu slíbit, že show, kterou dělám, bude svobodná a zároveň zábavná. A že budu nadále drzý a budu říkat, co si myslím," přeje Kraus.


Související s pořadem Jana Krause:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Miloš Zeman: Rakušan buď lže, nebo neví. Je otázka, co je horší

17:47 Miloš Zeman: Rakušan buď lže, nebo neví. Je otázka, co je horší

Bývalý prezident Miloš Zeman v pořadu XTV hodnotil uplynulých dvacet let v EU, o které dnes hovoří j…