Podporujeme Nečase, říká TOPka. Její ministři z vlády prý nepůjdou

11.04.2011 17:08

Podle TOP 09 je i přes vládní krizi, v níž se kabinet nachází, hlavní prioritou naplnění jeho programu. TOPka také odmítá, že by z něho měl odejít některý ministr této strany.

Podporujeme Nečase, říká TOPka. Její ministři z vlády prý nepůjdou

Zástupci TOP 09  STAN se na pondělním brífinku měli vyjádřit k současné politické situaci. Na brífinku vystoupil ale jen šéf jejich poslanců Petr Gazdík, který kromě obecných frází nesdělil nic nového.

Vládní program jako priorita

"Program současné vlády je programem rozvoje a prosperity ČR, učiníme vše proto, aby byl naplněn," řekl na úvod Gazdík. Dodal, že personální návrhy, které předložil šéf vlády Petr Nečas prezidentu republiky, jeho klub plně podporuje.

Nezapomněl připomenout, že na rozdíl od VV a ODS, jimiž zmítají údajné korupční skandály, je TOP 09 jedinou stranou, která žádnou podobnou aférou netrpí.

"Nevidíme žádný důvod, proč by jakýkoliv z našich ministrů měl rezignovat," uvedl Gazdík, který na svém trval i v případě pána státní kasy Miroslava Kalouska. Právě jeho odvolání žádají Věci veřejné.

Kauza Kalousek? Jen pomluvy

"U pana Kalouska se o žádnou presumpci viny nebo neviny nejedná, problémy, za které byl v minulosti obviněn, byly policií vyšetřeny a odloženy. Nic se neprokázalo, prokázalo se pouze to, že šlo o pomluvy," uzavřel Gazdík s tím, že o Kalouskově rezignaci se na klubu ani neuvažuje.

Více čtěte:

Foto: Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jas

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Další problém v Německu. Málo peněz zdravotnicím. Tak si to nenechaly líbit

13:31 Další problém v Německu. Málo peněz zdravotnicím. Tak si to nenechaly líbit

Sociální situace je v Německu čím dál více napjatější. Protesty se začínají objevovat už i v malých …