Moravec držel laťku. Partii si TV Prima tentokrát odpustila

05.12.2011 12:01

Za první prosincovou neděli nelze porovnat sledovanost politických diskusních pořadů Otázky Václava Moravce na ČT a Partie na TV Prima. Důvodem je skutečnost, že soukromá televize koncipovala celý den programově jako „Disney Day“, a tak Partie musela svůj vysílací čas přepustit pohádce o indiánské princezně Pocahontas.

Moravec držel laťku. Partii si TV Prima tentokrát odpustila
Foto: ct.cz
Popisek: Logo České televize

Možná i dlouhodobá stagnace na číslech sledovanosti jen kolem 200 tisíc diváků stála za tím, že první prosincovou neděli čekali ti, co se hodinu před polednem dívají na TV Prima na diskusní pořad Partie, na další díl marně. Celý den byl totiž programově koncipován jako „Disney Day", uvedla televize na svých webových stránkách.

To Otázky Václava Moravce si žádné volno nevybíraly. Z dat ATO - Mediaresearch, která pro ParlamentníListy.cz zpracovala MÉDEA, a.s. ve spolupráci s MÉDEA RESEARCH, k.s. vyplývá, že jejich první hodinu sledovalo v České televizi 570 tisíc diváků (388 tisíc na ČT1 a 182 tisíc na ČT24), druhou pak 250 tisíc diváků už jen na ČT24, což jsou standardní čísla posledních týdnů.

V hlavním zpravodajství stojaté vody

Během posledních tří dnů uplynulého týdne se největšímu zájmu těšilo hlavní zpravodajství TV Nova. V neděli se na Televizní noviny dívalo 2,274 milionu diváků, v sobotu 2,046 a nejméně v pátek 1,942. Podobně na tom byly i Události České televize s nedělním maximem 937 tisíc (v sobotu 734 a v pátek 719 tisíc diváků) i Zprávy TV Prima (neděle 1,196 milionu, v sobotu 1,046 milionu a v pátek 1,002 milionu diváků).

K věci:

Otázky Václava Moravce potřetí za sebou přes půl milionu 

Pořádný skok Moravce. Sledovanost mu zvedl Babiš 

Události ČT: V pátek blamáž, v neděli přes milion diváků 

Foto: ceskatelevize.cz

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jih

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…