Otázky Václava Moravce potřetí za sebou přes půl milionu

28.11.2011 16:00

Třetí týden po sobě se sledovanost Otázek Václava Moravce blíží v úvodní hodině 600 tisícům diváků. Zvýšený zájem po předchozí stagnaci pod půlmilionovou hranicí odstartoval v polovině listopadu díl, jehož hostem byl miliardář Andrej Babiš. Tentokrát takřka srovnatelnou pozornost získalo téma zdravotnictví s ministrem Leošem Hegerem.

Otázky Václava Moravce potřetí za sebou přes půl milionu
Foto: ct.cz
Popisek: Logo České televize

Na vlně zvýšeného zájmu se už třetí týden nesou Otázky Václava Moravce. Tentokrát se hovořilo o zdravotnictví s ministrem Leošem Hegerem, místopředsedkyní sněmovního zdravotnického výboru Soňou Markovou a přednostkou Dermatovenerologické kliniky 2. LF UK, FN Na Bulovce Janou Hercogovou. Následovala problematika ovzduší v ČR s ministrem životního prostředí Tomášem Chalupou, zástupkyní ombudsmana Jitkou Seitlovou a místopředsedou STAN Stanislavem Polčákem.

Z dat ATO - Mediaresearch, která pro ParlamentníListy.cz zpracovala MÉDEA, a.s. ve spolupráci s MÉDEA RESEARCH, k.s. vyplývá, že jejich první hodinu sledovalo uplynulou neděli v České televizi 572 tisíc diváků (426 na ČT1 a 146 na ČT24) při podílu na sledovanosti 25,8 procenta. Druhou hodinu, která patřila změnám na pražské radnici, sledovalo už jen na ČT24 259 tisíc diváků při podílu na sledovanosti 12 procent.

Pokles Novy a vzestup Primy

Na podobný impuls pro vzestup zatím marně čeká diskusní pořad Partie TV Prima. Nejnovější vydání věnované problematice zemědělství s ministrem Petrem Bendlem a jeho stínovým protějškem Michalem Haškem si za svého společníka vybralo hodinu před nedělním polednem 224 tisíc lidí, což znamenalo podíl na sledovanosti 12,2 procenta.

Zajímavá čísla přinesly údaje o hlavních večerních zpravodajských pořadech. Televizní noviny TV Nova spadly pod dvoumilionovou hranici sledovanosti (1,975 milionu), vzhůru vylétly ke svému rekordu Zprávy TV Prima (1,541 milionu) a překonání milionové hranice hlásí i Události České televize (1,024 milionu, z toho 874 tisíc na ČT1 a 150 tisíc na ČT24).

K věci:

Pořádný skok Moravce. Sledovanost mu zvedl Babiš 

Babiš u Moravce: Bárta do Bohnic, pak do basy. Korupčníci dělají z lidí debily 

Události ČT: V pátek blamáž, v neděli přes milion diváků 

Foto: ceskatelevize.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jih

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…