Aastra uvádí novou verzi řešení kontaktního centra Aastra Solidus eCare 8.2

10.06.2013 15:04

Společnost Aastra, globální poskytovatel řešení podnikových komunikací a vedoucí dodavatel na českém trhu v posledních 2 letech*, představila řešení Aastra Solidus eCare ve verzi 8.2. Nejnovější verze plně integrovaného řešení multimediálního kontaktního centra poskytuje rozšířenou funkcionalitu kampaní a umožňuje rychleji reagovat na požadavky zákazníků.

Aastra uvádí novou verzi řešení kontaktního centra Aastra Solidus eCare 8.2
Foto: Aastra
Popisek: Aastra

Solidus eCare verze 8.2 obsahuje škálu nových funkcí, které firmám umožňují zvyšovat produktivitu a agentům kontaktních center pomáhají pracovat efektivněji.

Například funkce zpětného volání umožňuje redukovat obvyklé čekání ve frontě volajících a výrazně zvyšuje spokojenost zákazníků, když jim dovoluje vyžádat si hovor v pro ně vyhovujícím čase a zároveň zaručí, že každý z volajících bude obsloužen.

V nejnovější verzi má tak volající namísto čekání ve frontě hovorů možnost přepnout na službu zpětného volání. V okamžiku, kdy je agent centra k dispozici, Solidus eCare automaticky zákazníkovi zavolá a to při zachování pořadí ve frontě. Díky multimediálním funkcionalitám Solidus eCare může být zpětné volání vyžádáno také prostřednictvím SMS zprávy nebo webové stránky. Potencionální zákazníci takto velmi snadno obdrží požadované informace.

Profitabilnější a produktivnější kontaktní centrum

Aby podniky dokázaly vytěžit co nejvíce ze svých existujících zdrojů, mohou využívat své kontaktní centrum pro kampaně, jako je generování příležitostí, realizace telefonních kampaní ke zvýšení prodeje nebo informační kampaně.

Prostřednictvím nové funkce “Progresive Campaigns” nabízí Solidus eCare automatické volání zákazníkům. Jakmile je uskutečněno spojení se zákazníkem, zajistí Solidus eCare dostupného agenta a uskuteční hovor. Agentům díky tomu šetří čas, který mají k dispozici a který mohou co nejlépe využít pro lepší obsluhu existujících a potencionálních zákazníků. Organizacím tato funkce umožňuje generovat dodatečné prodejní příležitosti se stejnými zdroji.

Aastra BluStar Agent – pro efektivnější spolupráci

S využitím Aastra BluStar Agent obohacuje Solidus eCare 8.2 své klientské řešení o funkce unified communication.

BluStar Agent obsahuje všechny funkce rozhraní agenta kontaktního centra – jako jsou např. statistiky v reálném čase a výkonná správa hovorů – a navíc rozšiřuje samotné možnosti kontaktního centra. V případě vysokého počtu příchozích volání, mohou být k jejich vyřizování přizváni další členové týmu. Hovory mohou být též přesměrovány na operátory s požadovanou specializací. Potřebuje-li se agent zeptat jiného člena týmu za účelem rychlé a přesné odpovědi zákazníkovi, může tak učinit prostřednictvím služby instant messaging (IM).

Aastra BluStar Agent nabízí jednotné rozhraní pro integraci řešení Solidus eCare s ostatními podnikovými aplikacemi nebo komunikačními kanály: například speciální kanál pro Twitter, Facebook nebo LinkedIn je určen pro případy komunikace se zákazníky prostřednictvím sociálních médií.

„Na trhu je patrný prudký nárůst počtu organizací, které přesouvají kontaktní centra zpět do svých rukou – a zdá se, že se tento trend udrží,“ říká Frederic Boone, manažer společnosti Aastra pro střední a jihovýchodní Evropu. „Nejefektivnější infrastrukturou pro tyto organizace je integrované kontaktní centrum typu all-in-one od jednoho dodavatele. Řešení Aastra Solidus eCare bylo vyvinuto na základě požadavků organizací v oblasti infrastruktury a aplikací.“

„Solidus eCare používá v současné době přes 2 500 organizací po celém světě. Řešení poskytuje více než typické uživatelské prostředí s manažerskými a reportovacími aplikacemi. Pracovníkům kontaktního centra umožňuje spolupracovat se zákazníky tím nejefektivnějším způsobem, ať si již přejí komunikovat prostřednictvím sociálních médií nebo tradičnějšími způsoby. Organizacím pomáhá rychle a efektivně vyřizovat hovory prostřednictvím snadno ovladatelného prostředí pro interakci se zákazníky a poskytuje měřitelnou investici do budoucna,“ dodává F. Boone.

„Zákaznické služby jsou naší klíčovou obchodní oblastí,“ řekl Hans Höglund ze společnosti Telge AB, významné utilitní organizace ze švédského Stockholmu, která nedávno otestovala poslední verzi řešení Solidus eCare. „Již několik let nám toto řešení pomáhá v poskytování kvalitních služeb našim zákazníkům. Vítáme nejnovější inovace, navíc si začínáme osvojovat nadstavbu BluStar Agent, kde již nyní registrujeme vyšší efektivitu.

Mezi další inovace nové verze Solidus eCare 8.2 patří:

Podpora VoiceXML v oblasti řízení skriptů – standardní XML formát pro specifikaci interaktivního hlasového dialogu mezi člověkem a počítačem

Nahrávání hovoru na vyžádání pro agenty BluStar.

Solidus eCare je plně integrované řešení kontaktního centra s nízkými celkovými náklady na vlastnictví. Řešení je k dispozici globálně a všem kontaktním centrům poskytuje mimo jiné např. multimediální podporu, podporu IP, mobilitu pro operátory, virtuální kontaktní centrum pro distribuovaná pracoviště a multi-tenanting. Solidus eCare je možné škálovat až na 12 000 připojených klientů a kapacitu 400 000 hovorů za hodinu.

Pro další informace navštivte: http://www.aastra.cz/solidus-ecare-contact-center.htm.

O společnosti Aastra

Aastra Technologies Limited, (“Aastra”) je globální společnost v segmentu podnikových komunikací. Globální centrála společnosti se nachází v kanadském Concordu. Aastra vyvíjí a dodává inovativní komunikační produkty a aplikace pro podnikovou sféru. Globální obchodní aktivity společnosti Aastra zahrnují více než 50 milionů instalovaných linek po celém světě a přímou i nepřímou přítomnost ve více než 100 zemích. Aastra se zaměřuje výhradně na podnikové komunikace a nabízí jedno z nejucelenějších portfolií řešení unified communications, jež jsou individuálně přizpůsobena požadavkům zákazníků. Portfolio produktů zahrnuje funkčně bohaté telefonní systémy pro malé a středně velké firmy, velká, škálovatelná řešení pro velké korporace, integrovaná řešení mobility a call centra, a také široký výběr terminálů. Díky zaměření na otevřené standardy Aastra umožňuje podnikům komunikovat a spolupracovat efektivněji. Více informací o společnosti lze nalézt na http://www.aastra.com

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Vstup do Evropské unie proměnil Česko

7:14 Český statistický úřad: Vstup do Evropské unie proměnil Česko

Před 20 lety Česko vstoupilo do Evropské unie, a započala tak etapa ekonomických i společenských změ…