BusLine obhájil bronz v anketě „Dopravce roku“ Ústeckého kraje

12.12.2013 17:00

V rámci 6. ročníku ankety „Dopravce roku 2013“ Ústeckého kraje společnost BusLine a.s. obhájila bronzové 3. místo v hlavní kategorii. Anketu každoročně vyhlašuje Ústecký kraj a v rámci letošního ročníku hlasovalo více než 1 600 cestujících.

BusLine obhájil bronz v anketě „Dopravce roku“ Ústeckého kraje
Foto: BusLine
Popisek: BusLine

„V letošním 6. ročníku jsme obhájili 3. místo v hlavní kategorii, což považuji za úspěch. BusLine si velmi zakládá na profesionálním přístupu k cestujícím, a to jak z pohledu bezpečnosti a dochvilnosti, tak i vstřícnosti a ochoty ze strany našich zaměstnanců. Fakt, že o kvalitách jednotlivých dopravců hlasují sami cestující, jen potvrzuje, že námi poskytované služby v oblasti autobusové přepravy jsou na velmi kvalitní úrovni,“ sdělil Tomáš Roubiček, generální ředitel Busline a.s.

Slavnostní večer, v rámci kterého byla jednotlivá ocenění předávána, se konal v přednáškovém sále Severočeské vědecké knihovny v Ústí nad Labem za účasti představitelů Ústeckého kraje, zástupců odborné poroty a médií. Do ankety bylo nominováno celkem 12 dopravců zajišťujících veřejnou dopravu na celém území Ústeckého kraje. „Naše společnost zde zajišťuje autobusovou dopravu na 42 regionálních linkách, 4 dálkových a 3 městské hromadné dopravy. V oblastech Šluknovska, Českého Středohoří, Ústecka a Lounska provozujeme na sto autobusů. V rámci regionálních linek ročně najezdíme 4,3 mil. kilometrů, více než 1 mil. km na dálkových linkách a téměř 150 tis. km v rámci městské hromadné dopravy. Letos jsme nově vypravili i jednu zvláštní linku Lovosice – Radejčín, která nahradila část vlakového spoje,“ uzavřel Tomáš Roubiček.

Mgr. Nikola Bradíková
PR manager

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

7:14 BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

V Hajništi překračuje maximální povolenou rychlost v obci skoro 90 procent motoristů. Výjimkou nebyl…