BusLine spustil nové webové stránky www.busline.cz

25.12.2013 11:30

BusLine spustil novou webovou prezentaci www.busline.cz. K této změně přistoupil po čtyřech letech. Došlo nejen k úpravě grafické podoby webových stránek, ale také zpřehlednění jednotlivých odkazů a informací, a rovněž ke zlepšení jejich správy.

BusLine spustil nové webové stránky www.busline.cz
Foto: BusLine
Popisek: BusLine

„Moderní informační technologie jsou stále na vzestupu a my si plně uvědomujeme jejich významnou úlohu. Komunikace s našimi klienty a zájemci o naše služby je pro nás prioritou a jedním z klíčových komunikačních nástrojů je i webová prezentace. Proto jsme se rozhodli k jejímu upgradu a spustili nové webové stránky. Hlavní změnou bylo nejen zkvalitnění designové podoby, ale především zpřehlednění jednotlivých odkazů a zlepšení správy webových stránek,“ uvedl Tomáš Roubiček, generální ředitel BusLine a.s.

Díky upgradu webových stránek byly naplněny dva stěžejní parametry, výraznější a přehlednější design pro naše klienty a přívětivější funkčnost z pohledu uživatele. Nový web přináší svěží design a mnoho technologických novinek:

Lepší optimalizace pro vyhledávače – Web je lépe průchodný pro Google a Seznam – dosahuje lepších pozic ve výsledcích vyhledávání.

Optimalizace navigačních prvků – Zpřehlednili jsme složité menu a seskupení do hlavních sekcí.

Přechod na nový a především uživatelsky jednodušší redakční systém – Nové technologie (ASP.NET jazyk, jQUERY), došlo ke zrychlení načítání webu.

Import jízdních řádů – Došlo ke zjednodušení nahrávání jízdních řádů na web.

Kromě nových webových stránek www.busline.cz byl spuštěn i nový web cestovní kanceláře CK BusLine www.ckbusline.cz a také webová prezentace obecně prospěšné společnosti Dopraváček www.dopravacek.com.

Vzhled starých webových stránek

Vzhled nových webových stránek

O společnosti: BusLine a.s. patří mezi nejvýznamnější autobusové dopravce v České republice, provozuje pravidelnou, městskou i zájezdovou dopravu. Disponuje flotilou více než 480 autobusů s průměrným stářím 6,5 let, zaměstnává na devět set pracovníků. Působí převážně v Libereckém, Královéhradeckém, Ústeckém, Středočeském a rovněž v Jihomoravském kraji. Roční výnosy jsou cca 1 mld. korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti uspělo v prestižní anketě Zákon roku

11:27 Ministerstvo spravedlnosti uspělo v prestižní anketě Zákon roku

Ve čtvrtek 25. dubna 2024 byly vyhlášeny výsledky patnáctého ročníku ankety Zákon roku. Na druhém mí…