České dráhy rozšiřily síť cyklopůjčoven i do Ústeckého kraje

03.08.2017 15:32

ž do neděle 1. listopadu je možné si vypůjčit kola ve stanicích Děčín hlavní nádraží, Lovosice, Roudnice nad Labem a ve stanici Ústí nad Labem hlavní nádraží lze vypůjčená kola pouze vracet. S vypůjčenými jízdními koly je možné naplánovat řadu zajímavých tras Českým středohořím nebo po cyklostezce Labská trasa, a to bez starostí z přepravy kol na místa výletů.

České dráhy rozšiřily síť cyklopůjčoven i do Ústeckého kraje
Foto: red
Popisek: ČD - logo

V nově půjčovnách v Ústeckém kraji je k dispozici celkem 20 horských a trekingových kol v pánské i dámské verzi, a v Děčíně 2 dětská kola a 2 elektrokola. Vydat se na výlet s vypůjčeným kolem ČD je velmi pohodlné a přináší řadu výhod. Zákazník se nemusí vždy vracet na místo startu svého výletu. Na vybraných tratích přepravuje vypůjčené kolo zdarma, může svůj cyklovýlet kombinovat s pěší turistikou a využít bezplatné úschovy v určených stanicích. Zájemcům nabízí dopravce kvalitní kola s předpisovou výbavou a pravidelným servisem. Při zapůjčení kola je nezbytné podepsat nájemní smlouvu, předložit dva osobní doklady (občanský, řidičský průkaz nebo např. In Kartu ČD), zaplatit půjčovné a složit vratnou kauci. Kola jsou registrována v systému CEREK, který je přímo napojen na městskou policii, čímž je zajištěno ještě lepší zabezpečení půjčených kol.

Ceník půjčovného a kontakty naleznete ZDE

V letošní sezóně se síť cyklopůjčoven ČD oproti předchozím rokům výrazně rozšíří a služba bude nově dostupná ve všech krajích České republiky. Kromě už existujících půjčoven a nových půjčoven v Ústeckém kraji si lze kola vypůjčit nově také ve středních Čechách, Libereckém a Moravskoslezském kraji. Veškeré informace o půjčovnách i přepravě kol ve vlacích ČD jsou k dispozici ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Skupina České dráhy loni hospodařila s rekordním ziskem téměř čtyři miliardy

11:27 Skupina České dráhy loni hospodařila s rekordním ziskem téměř čtyři miliardy

Konsolidovaný hospodářský výsledek Skupiny ČD před zdaněním dle Mezinárodních standardů účetního výk…