Epson na veletrhu Reklama - Polygraf 2014 představí produkty a materiály nejen z oblasti signmakingu a tisku

06.05.2014 15:41

V termínu 13. až 15. května 2014 se na výstavišti PVA EXPO Praha - Letňany opětovně otevřou brány mezinárodního veletrhu reklamy, médií, polygrafie a obalů, na kterém nebudou ani letos chybět produkty Epson.

Epson na veletrhu Reklama - Polygraf 2014 představí produkty a materiály nejen z oblasti signmakingu a tisku
Foto: EPSON
Popisek: EPSON

Stejně jako v loňském roce představí Epson návštěvníkům produktové novinky ve své vlastní expozici.  Kromě velkoformátového a fotografického tisku budou k vidění i produkty z oblasti projekční techniky a řešení pro tisk kupónů a barevných štítků.

„V letošním roce chceme na tomto jediném tuzemském veletrhu v oboru polygrafie v ještě větší míře prezentovat zařízení mířící do oblasti potisku textilu, produkce fotografií, návrhu a tisku obalů, etiket a štítků, kam produkty Epson bezesporu patří,“ uvedla Kateřina Sedláčková, ProGraphics Account Manager CZ/SK společnosti Epson. Účastníci veletrhu se mohou přijít podívat na samostatnou expozici produktů Epson, která bude umístěna v hale číslo 4A na stánku č. 456.

Kromě hlavní expozice, zde jako bonus Epson představí produkty z oblasti projekční techniky a POS produktů. „ K vidění bude mimo jiné unikátní projekční roll-up, který ve spojení s 3LCD projektorem Epson vytváří živou reklamní plochu se zářivými barvami. Výkonné a spolehlivé projektory Epson v kombinaci s unikátními vlastnostmi „černého“ plátna od amerického výrobce Screen Innovation přináši projekci tam, kde by jste si ji jen těžko dokázali představit.“ říká Roman Vejražka, Business Account Manager CZ/SK společnosti Epson. Z oblasti POS produktů bude k vidění tiskárna určená pro tisk kuponů Epson TM-C710, která je ideálním nástrojem pro adresný marketing a cílenou reklamu a rovněž tiskárna Epson TM-C3500 určená pro tisk barevných samolepících štítků s nízkými náklady.

Zájemcům budou na místě k dispozici zástupci společnosti Epson, kteří spolu s autorizovanými partnery Tepede CZ/SK, Fomei a.s. a Nanotec s.r.o. dokáží navrhnout komplexní řešení nejen v oblasti velkoformátového tisku. „Epson dnes již pokrývá téměř všechny oblasti velkoformátového tisku od technického, POS, fotografie, nátisku, signmakingu pro vnitřní i vnější aplikaci, tak i Dye-sub tisk s přenosem na textil a jiné materiály, a to vše pouze s využitím vlastních technologií a vlastního vývoje,“ dodává Kateřina Sedláčková,  ProGraphics Account Manager CZ/SK společnosti Epson.

Z oblasti velkoformátového tisku si Epson pro návštěvníky připravil tři produktové řady tiskáren SureColor a Stylus Pro, z nichž budou k vidění novinky SC-F7100 a SC-F2000. Návštěvníci uvidí v provozu osvědčené tiskárny SC-S70610 pro signmaking, StylusPro SP7900 pro fotografický tisk a mini labová tisková řešení představovaná tiskárnou SureLab SL-D3000 a novinkou D700. Návštěvníci se mohou těšit na ukázky živého tisku včetně Dye sublimační technologie a transferu na textilie, dřevo, hliníkové desky a další materiály. Celou expozici budou doplňovat technologická videa připravena k jednotlivým modelovým řadám tiskáren.

O společnosti Epson

Společnost Epson je předním světovým výrobcem inovativních produktů a její portfolio zahrnuje inkoustové tiskárny a tiskové systémy, ale také 3LCD projektory a průmyslové roboty a senzory a další mikrozařízení. Cílem společnosti Epson je překonávat očekávání svých zákazníků po celém světě prostřednictvím hodnotných produktů, které využívají kompaktní, úsporné a vysoce výkonné technologie, jež ocení nejen domácí uživatelé, ale také zákazníci z firemní sféry, obchodu nebo průmyslu.

Skupina Epson vedená společností Seiko Epson Corporation se sídlem v Japonsku zaměstnává více než 68 000 lidí v 96 společnostech po celém světě a je hrdá na svůj neustálý přínos k ochraně životního prostředí a komunit, ve kterých působí.
http://global.epson.com/

O společnosti Epson Europe

Společnost Epson Europe B.V. se sídlem v Amsterdamu je současně hlavním sídlem Skupiny pro region Evropy, Středního východu, Ruska a Afriky.

Společnost Epson Europe zaměstnává 1 727 lidí a ve fiskálním roce 2012 zaznamenala obrat 1 540 milionů eur. http://www.epson.eu

Environmentální vize 2050  
http://eco.epson.com/

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

16:13 Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

Rekordní mrazy, které minulý a tento týden udeřily v České republice, ničivě zasáhly tuzemské vinohr…