Hanácká vodka dokládá důvěru zákazníků v české lihoviny

22.04.2014 18:49

Hanácká vodka slaví úspěch v prodeji. Za letošní první kvartál má na základě podpory z předešlého roku index 134% (zdroj: AC Nielsen). I když trh s vodkami obecně roste meziročně o 20%, výsledky Hanácké vodky jsou ještě daleko nad tímto údajem. Její prodej se zvýšil o 34 procenta.

Hanácká vodka dokládá důvěru zákazníků v české lihoviny
Foto: Granette & Starorežná Distilleries
Popisek: Granette & Starorežná Distilleries

„Hanácká vodka je dlouhodobě úspěšná. Loni kromě inovace k tomu přispěla jistě i komunikační kampaň jak printová, tak rozhlasová a billboardová, prezentující celou šíři portfóliové řady Hanácká,“ konstatuje obchodní a marketingový ředitel společnosti GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries Ing. Vladimír Vavřich.

„Své přinášejí prodejní akce v obchodních řetězcích a pak se tu rovněž začíná výrazně promítat znovu narůstající důvěra kupujících v české značkové lihoviny.“
Hanácká vodka patří už po řadu desetiletí k nejznámějším vodkám v České republice a je klíčovým produktem řady HANÁCKÁ. Je nejstarší značkovou vodkou na území České republiky a zná ji na území České republiky více než 75% dospělé populace. Dlouhodobě se nejvíce kupuje na Moravě a ve Slezsku. Ovšem podle současného výzkumu, tedy tracking study od STEM/MARK, se vnímání kvality, ale i znalost značky, posílilo celoplošně. Hanácká vodka se řadí k TOP 5 českým značkám mezi vodkami Ročně se vypije na 3 000 000 láhví lihovin řady HANÁCKÁ. Z toho tvoří na 1 000 000 lahví právě Hanácká vodka. Za jednu pracovní směnu se jí v prostějovské likérce společnosti GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries vyrobí 40 tisíc láhví.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blíží se zahájení elektrifikace autobusové linky č. 137, DPP hledá jejího zhotovitele

16:08 Blíží se zahájení elektrifikace autobusové linky č. 137, DPP hledá jejího zhotovitele

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) dnes vypsal veřejnou zakázku na zhotovitele elektrifikace autobus…