Kouzelné Vánoce ve francouzském pekařství PAUL

01.11.2016 10:48

Kdo by nechtěl na Vánoce okouzlit své přátele a známé něčím opravdu speciálním. Udělejte si letos svátky o něco více francouzské než obvykle a nechte čarovat mistry cukráře z pekařství PAUL. Zklamáni nebudete vy, ani vaši hosté!

Kouzelné Vánoce ve francouzském pekařství PAUL
Foto: Paul
Popisek: Vánoce v pekařství Paul

Sladké kulaté překvapení, skvěle chutná a ještě k tomu nádherně vypadá …už tušíte? Správně! Letošní Advent bude v pekařství PAUL patřit jedinečným makronkám. Kromě klasických chutí si v listopadu a v prosinci budete moci vychutnat i novinky. Velká makronka vás překvapí sametovou chutí slaného karamelu. Na první pohled neobvyklá kombinace je hitem, uvidíte, že nejpozději druhý den si pro naši novinku poběžíte znovu.   K pravé vánoční pohodě přispěje i posezení u lahodné kávy – nezapomeňte vyzkoušet i nové Latté slaný karamel.
 
 
Nezáleží, jestli je přinesete jako dárek, vyzdobíte s nimi sváteční tabuli, nebo si jen chcete zpříjemnit předvánoční čas, který může být někdy skutečně hektický - Makronky udělají radost vždy a všude. Zvláště ty originální z limitované adventní edice minimakronek. Karamelovo-pekanová, čokoládovo-pistáciová, kaštan, vanilka, višeň a také slaný karamel – budete chtít ochutnat všechny! Makronky od PAULa jsou opravdu dokonalé, navrch křupavé a uvnitř vláčné, přesně tak, jak to má být. 
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP pořádá v sobotu výroční Den otevřených dveří na Kačerově u příležitosti 50 let pražského metra

22:12 DPP pořádá v sobotu výroční Den otevřených dveří na Kačerově u příležitosti 50 let pražského metra

Ve čtvrtek 9. května 2024 uplyne 50 let od slavnostního zahájení provozu první trasy metra v Praze. …