Narozené děti v prachatické nemocnici bude hlídat pět nových monitorů dechu

25.05.2017 18:23

Nadace Křižovatka předala darem pět monitorů dechu na novorozenecké oddělení Nemocnice Prachatice, a.s., kde budou tyto přístroje hlídat nově narozené děti, ohrožené Syndromem náhlého úmrtí.

Narozené děti v prachatické nemocnici bude hlídat pět nových monitorů dechu
Foto: jihnem.cz
Popisek: Nemocnice Prachatice

Nadace křižovatka předala 5 nových monitorů dechu Babysense II v hodnotě 14 850,- Kč prachatické nemocnici, kde přístroje převzala z rukou dárců zástupkyně primáře novorozeneckého oddělení MUDr. Lenka Pěstová. Přístroje financovaly společnosti ODYS, CNC Power Tools a KLIMA.

„Naší hlavní činností je zprostředkování darování monitorů dechu mezi dárcem a nemocnicí. Oslovujeme firmy a společnosti, které jsou regionálně blízké obdarovávané nemocnici nebo je s nemocnicí pojí osobní příběh z jejich vlastního rodičovství a setkání se SIDS. Společně se nám daří zajišťovat postupně obnovování těchto citlivých přístrojů v nemocnicích téměř v celé ČR“, popsala Štěpánka Pokorníková, ředitelka Nadace Křižovatka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…