Plavky pro sezónu 2014 - jaké letos budou?

25.02.2014 17:00

Jsme teprve na začátku roku 2014, ale jaro už nepřehlédnutelně klepe na dveře. Máme před sebou nejenom novou jarní, ale především nádhernou, sluncem zalitou, letní sezónu. Módní domy již představily své nové kolekce pro rok 2014 a změna šatníku je tedy na místě. Samozřejmě se to týká i plavek, jednoho z nejmenších, ale také nejrafinovanějších a nejoblíbenějších kousků dámského šatníku.

Plavky pro sezónu 2014 - jaké letos budou?
Foto: red
Popisek: Letní sezńa už klepe na dveře

Nechte se inspirovat trendy pro sezónu 2014, abyste si na svoje příjemné letní dny pořídili i nové plavky. A jaké že plavky letos budou in?

Holt ženské kráse

Plavky tradičně zvýrazňují přitažlivé ženské partie a atraktivně rýsují ženskou siluetu. To platilo o plavkách vždy a v letošní sezóně to bude platit dvojnásob. Módní tvůrci sázejí na ženskost. Chtějí ženské tělo udělat sexy více než kdy předtím. Prostřednictvím plavek také tvarují svůdné ženské křivky. Ptáte se jak?

Vedle přitažlivých materiálů a hry barev půjde v sezóně 2014 především o hrátky se střihy. Klasické tvary plavek uvolní místo pro nové experimenty, střihy a především výstřihy. Hitem této sezóny budou jakoby vykrojené části, s kterými se budeme setkávat na plavkách všech typů, nejenom těch jednodílných plavkách, monokinách, ale i bikinách.

Plavky z kolekce 2014:
http://www.dianka.cz/plavky-dvoudilne/
http://www.krasnepradlo.cz/plavky-2014/

Fantazii se meze nekladou

Nové plavky ozvláštní vedle zajímavých tvarů a výkrojí také originální šňůrky. Nezřídka budou plavky zdobeny také sexy šněrováním se svůdnými šňůrkami známými ze spodního prádla. Také další prvek plavek 2014 bude čerpat inspiraci ze spodního prádla – půjde o svůdné krajky, které budou zkrášlovat plavky i ženské tělo.

Dalšími módními prvky a atraktivními doplňky pro plavky 2014 budou také líbivé volánky, které dokážou vykouzlit přitažlivější siluetu. Roztomile a hravě budou působit také korálky, spony, sponky a další ozdoby, které na plavkách zaznamenáme.

Fantazie a hravost dostala prostor i v podobě střihu jednotlivých dílů. Plavky 2014 přinesou nové typy výstřihů a řešení zadní části plavek, také originální tvary kalhotek s mírně zvýšeným pasem nebo naopak hlubší výstřihy u horního dílu.

Veselé a žhavé barvy, pestré motivy

Plavky tradičně hrají různými pestrými barvami. I letos si tak můžeme pořídit plavky v růžové, červené, oranžové, žluté, zelené či modré barvě. Veselé barvy budou nově doplňovat také barvy v jemnějších odstínech.

Hitem letošní sezóny budou květinové a etnické motivy. S těmi se setkáme na nejrůznějších variantách oblečení, plavky nebudou výjimkou. Prostor však bude i pro zvířecí motivy nebo nově symetrické tvary a kontrastní kombinace jako například nestárnoucí bílo černé variace.

Náš tip na nákup

Také vás láká nákup nových plavek? Zkuste navštívit internetové obchody dianka.cz nebo krasnepradlo.cz. Čekají zde na vás atraktivní plavky, které by vám v sezóně 2014 rozhodně neměly chybět.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Infocentrum JE Dukovany zve na speciální zábavně naučný dětský program „Po stopách elektřiny“

19:19 ČEZ: Infocentrum JE Dukovany zve na speciální zábavně naučný dětský program „Po stopách elektřiny“

Energetici na sobotu 4. května připravili pro malé návštěvníky speciální program zaměřený na výrobu …