Poštovní muzeum nově na Facebooku

22.04.2014 20:50

Chcete být informováni o aktuálním dění v Poštovním muzeu, o tom, jaké sbírky ve svých expozicích nebo externě muzeum právě prezentuje nebo se pravidelně seznamovat se střípky z historie poštovnictví či známkové tvorby? Tak právě pro vás Poštovní muzeum zřídilo svůj facebookový profil na adrese www.facebook.com/Postovnimuzeum.

Poštovní muzeum nově na Facebooku
Foto: Archiv
Popisek: Česká pošta

Vedle informací o aktuálním programu bude možné přes Facebook nahlédnout i do „muzejní kuchyně“ a dozvědět se tak něco více třeba o přípravě výstav.

Pro mnoho z vás není Facebook určitě žádnou novinkou. Jen v České republice je na této původně americké stránce údajně registrováno již kolem 4,2 miliónu účtů. Pokud patříte mezi vlastníky jednoho z nich, stačí si přes vyhledávač stránek najít Poštovní muzeum a profil si mezi své oblíbené přidat. Ti, co si s tímto médiem příliš nerozumějí nebo jej třeba kvůli bezpečnosti užívat nechtějí, mají možnost si to nejaktuálnější o Poštovním muzeu zjistit zadáním výše zmíněné adresy. Stránka je totiž přístupná i pasivním uživatelům.

Facebook je sociální síť sloužící ke komunikaci mezi uživateli. Zaměstnanci muzea tak budou velice rádi, když se do dění na stránkách svým komentářem, kritikou či nápadem aktivně zapojíte. Kdo ví, třeba právě tu vaši sdílenou myšlenku najdete posléze v muzeu zrealizovanou… 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Česká pošta

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

22:08 AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

V polovině dubna se CHKO Jeseníky sčítaly sovy. Akci pořádala Agentura ochrany přírody a krajiny ČR …