Radiožurnál odvysílá exkluzivně všechny zápasy českých hokejistů

29.04.2015 12:20

Stanice Radiožurnál odvysílá všechny zápasy české reprezentace z blížícího se hokejového šampionátu. Český rozhlas bude jako jediné rádio v Česku vysílat vstupy a přímé přenosy z hal, kde se bude mistrovství světa v hokeji hrát. Umožňují mu to vysílací práva, jež získal pro letošní šampionát v Praze a Ostravě.

Radiožurnál odvysílá exkluzivně všechny zápasy českých hokejistů
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

„Nejvíc přímých přenosů odvysílá tradičně nejposlouchanější stanice Českého rozhlasu Radiožurnál. V základní části to budou všechna utkání české hokejové reprezentace, s kompletními přímými přenosy českých zápasů počítáme samozřejmě i ve vyřazovací části šampionátu. Vzhledem k začátkům zápasů v 16:15, respektive 20:15 dojde i k drobným programovým změnám, které posluchači určitě pochopí,“ uvedl náměstek generálního ředitele pro program a vysílání René Zavoral.

V pražské a ostravské hale budou týmy zkušených sportovních reportérů. Díky vysílacím právům bude moci Český rozhlas jako jediné rádio v České republice nahrávat rozhovory s hokejisty i trenéry přímo v obou hokejových halách a na trénincích. Tým reportérů v Praze a v Ostravě bude nabízet také informace ze zákulisí a praktické informace pro ty, kteří na MS budou mířit.

Posíleno bude i dopravní zpravodajství Zelené vlny, hlavně ve dnech českých zápasů a také ve dnech, kdy bude hrát slovenská reprezentace a kdy očekáváme příjezd slovenských fanoušků. Na dopravním zpravodajství Český rozhlas spolupracuje i se Slovenským rozhlasem, českým i slovenským posluchačům nabídne informace přímo z pracoviště, které má Český rozhlas v Národním dopravním informačním centru ŘSD v Ostravě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Nelegální přepravy minerálních olejů na severu Čech

11:44 Celní správa: Nelegální přepravy minerálních olejů na severu Čech

Během jednoho dne odhalili celníci na Teplicku tři nelegální přepravy minerálních olejů ze sousedníh…