SÁZAVAFEST rozzáří hvězdné nebe

26.05.2017 13:16

A je to tady! Blíží se další ročník tradičního multižánrového hudebního festivalu, SÁZAVAFEST. Ve dnech 3. – 5. 8. 2017 se diváci ve Světlé nad Sázavou dočkají nejen skvělé muziky, ale také mnoha dalších atrakcí, díky kterým se pro ně pobyt zde stane nezapomenutelným.

SÁZAVAFEST rozzáří hvězdné nebe
Foto: Archiv pořadatele
Popisek: SÁZAVAFEST.

Hlavní hvězdou letošního již 17. ročníku se stane ikona a legenda populární hudby a skvělý německý zpěvák Thomas Anders from Modern Talking. Popularita skupiny sahá napříč několika generacemi. Vždyť kdo by neznal hity You´re My Heart, You´re My Soul či Cheri, Cheri Lady? Nejen milovníci disco si rádi zatančí také na ukrajinskou divu Ruslanu, jejíž hvězda stoupá stále výš. Tato zpěvačka, producentka, skladatelka, pianistka a vítězka Eurovision Song Contest z roku 2004 se návštěvníkům představí v sobotu večer.

Velkou show předvede také jeden z nejpopulárnějších českých zpěváků, Vojtěch Dyk. Po svém úspěšném turné se zde představí společně s kapelou B-Side band.  SÁZAVAFEST každoročně nabízí to nejlepší z české a slovenské scény. Své písně Anděl, Na vodě či Popelka představí Xindl X, Čechomor rozezní své Velické zvony a s Majkem Spiritem si užijeme Primetime. Mladší generaci jistě potěší i letošní účast Sebastiana, Slzy či Pavla Callty. Na nohy všechny postaví Jirka Macháček se skupinou Mig 21, čtyřčlenná stálice hudební scény, skupina Wohnout či vítězové letošních Andělů, zpěvačka Lenny a skupina Jelen.

SÁZAVAFEST každoročně překvapuje svou Family Fun Zónou. Ani letošní ročník nebude výjimkou. Nejen pro ty nejmenší představí Disney a Hasbro zónu. Jako jediný festival v České republice uvede program Star Wars či velkolepou show aktuálních Transformers. Třešničkou na dortu jistě bude velký Doubledecker největšího hračkářství v České republice, Hamley´s, plný úžasných hraček a speciálních her nejen pro děti, ale také dospělé.

Také cítíte, že si letos SÁZAVAFEST opět nemůžete nechat ujít? Využijte výhodnou nabídku za 990,- Kč platnou jen do konce května.

Pro všechny váhavé diváky letos opět připravujeme ochutnávku z toho, co vás čeká. Těšit se můžete na skupiny NEBE a ATMO. Kdy a kde?

  • 16. 6. 2017 BRNO - NÁKUPNÍ CENTRUM KRÁLOVO POLE

  • 30. 6. 2017 NÁKUPNÍ CENTRUM CITYPARK  JIHLAVA

Vstupenky rychle mizí, tak neváhejte a staňte se součástí dalšího nezapomenutelného ročníku. Předprodej vstupenek naleznete na www.ticketspot.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

7:14 BESIP: Skrytá měření odhalila další rizikové místo v Libereckém kraji

V Hajništi překračuje maximální povolenou rychlost v obci skoro 90 procent motoristů. Výjimkou nebyl…