Silvestr v Zoo Plzeň

29.12.2019 21:18

Silvestrovské dopoledne zpestří v plzeňské zoo sváteční program, na Nový rok čeká návštěvníky slevový bonus.

Silvestr v Zoo Plzeň
Foto: Zoo Plzeň
Popisek: Zoo Plzeň

Kdo nezavítal do Zoologické a botanické zahrady města Plzně na Štědrý den a neprožil zde, obdobně jako přibližně 2 000 svátečních návštěvníků, štědrodenní dopoledne může tak učinit v poslední den roku. Doprovodný program je obdobný, neopakovatelná je i atmosféra.

Dopolední programový blok začíná v 10 hodin. Především rodinám s dětmi, nabídne silvestrovskou soutěžní stezku o ceny. Ta je současně dovede ke kádi se „zlatými“ rybkami v Tropickém pavilonu. Velmi oblíbená hra a soutěž je letos inovovaná a při troše štěstí si může úspěšný „rybář“ odnést i několik dárků.

Kolem 13. hodiny bude u hlavní pokladny v ul. Pod Vinicemi přivítán představiteli města symbolicky poslední návštěvník plzeňské zoologické a botanické zahrady roku 2019. Slavnostní chvíli doprovodí divadelní scénka předání vlády starého roku novému. Představí se v ní opět mladí herci z plzeňského souboru Sebranka pod vedením Zdislava Prince.

Do plzeňské zoologické zahrady se rozhodně vyplatí zavítat rovněž 1. ledna. Vstupenka s tímto datem je současně slevovým bonusem umožňujícím další jednu návštěvu zahrady se slevou.

Až do Tří králů je po setmění zoologická a botanická zahrada slavnostně osvětlená a statek Lüftnerka zdobí vyřezávaný betlém od plzeňského výtvarníka Petra Nováka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: V Infocentru  Elektrárny Ledvice se rozhodně nudit nebudete

11:46 ČEZ: V Infocentru Elektrárny Ledvice se rozhodně nudit nebudete

Že „Elektřina není nuda“ se mohou přesvědčit, a sami si i vyzkoušet, sobotní návštěvníci Informačníh…