Sledovanost TV Barrandov roste i v prosinci – bodují především Naše zprávy a Exkluziv Kateřiny Brožové

06.12.2016 11:42

Druhého nejlepšího výsledku ve sledovanosti dosáhla v uplynulém týdnu televizní skupina Barrandov. Souhrnný podíl dosáhl hodnoty 8,4 %, na čemž měly výrazný vliv dva oblíbené pořady, které překonaly svá podzimní maxima – Naše zprávy a Exkluziv Kateřiny Brožové.

Sledovanost TV Barrandov roste i v prosinci – bodují především Naše zprávy a Exkluziv Kateřiny Brožové
Foto: TV Barrandov
Popisek: TV Barrandov

Zpravodajská relace, která v letošním roce dostala novou a atraktivní podobu, si našla u diváků stálou oblibu, o čemž svědčí celotýdenní podíl sledovanosti ve výši 8,5 procenta. Společenský magazín, do kterého si Kateřina Brožová pozvala tentokrát operní pěvkyni Dagmar Peckovou, si připsal hodnotu 6,8 %.

Na permanentním růstu celé skupiny se podílejí všechny její televizní stanice. Kanál KINO BARRANDOV dosáhl podílu 1,3 %, Barrandov PLUS 0,8 % a Barrandov MUZIKA 0,2 %. Vlajková loď TV Barrandov v minulém týdnu potvrdila výborný výkon z poslední doby: 6,2 %.

„Pozitivním signálem je pro nás také to, že jsme zaznamenali historické týdenní maximum v mladší cílové skupině 15 – 69 let,“ konstatoval Jaromír Soukup, předseda představenstva společností Barrandov Televizní Studio a Empresa Media.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Společnost Elektrárna Dukovany II obdržela doplněné nabídky od uchazečů na dostavbu

16:46 ČEZ: Společnost Elektrárna Dukovany II obdržela doplněné nabídky od uchazečů na dostavbu

Společnost Elektrárna Dukovany II (EDU II), stoprocentní dceřiná společnost ČEZ, obdržela doplněné n…