Tomáš Varcop je předsedou představenstva RWE Energie

21.12.2013 9:44

Novým předsedou představenstva společnosti RWE Energie se stal Tomáš Varcop. Ve vedení firmy nahrazuje Romana Budinského, který ji řídil od jejího vzniku v červnu 2009.

Tomáš Varcop je předsedou představenstva RWE Energie
Foto: red
Popisek: RWE

Dozorčí rada RWE Energie projednala rezignaci Romana Budinského na funkci předsedy a člena představenstva společnosti a schválila ukončení jeho členství k 10. 12. 2013. Dozorčí rada na svém zasedání zároveň zvolila Tomáše Varcopa členem představenstva od 11. 12. 2013. Představenstvo společnosti ho 11. 12. 2013 od téhož data zvolilo předsedou představenstva RWE Energie.

Tomáš Varcop nadále zůstává členem představenstva a CCO společnosti RWE Česká republika, která řídí aktivity skupiny RWE v Česku. Roman Budinský zůstane členem širšího vedení RWE Energie a bude se věnovat péči o klíčové zákazníky RWE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Vstup do Evropské unie proměnil Česko

7:14 Český statistický úřad: Vstup do Evropské unie proměnil Česko

Před 20 lety Česko vstoupilo do Evropské unie, a započala tak etapa ekonomických i společenských změ…