Vyhlášení výsledků ankety Sportovec Jihomoravského kraje se blíží

29.03.2017 15:10

Rok plný špičkových sportovních výkonů utekl jako voda a vyhlášení prestižní ankety s názvem Sportovec Jihomoravského kraje 2016 je tady! Galavečer plný zábavy a výjimečných sportovních osobností se bude konat ve čtvrtek 30. března 2017 od 18:00 hodin v Rotundě pavilonu A na brněnském výstavišti.

Vyhlášení výsledků ankety Sportovec Jihomoravského kraje se blíží
Foto: Jihomoravský kraj
Popisek: Jihomoravský kraj

Anketu již tradičně pořádá Jihomoravský kraj ve spolupráci s  krajskou organizací České unie sportu. Cílem ankety je ocenit a zviditelnit sportovce s mimořádnými sportovními výsledky. „Za výsledky nominovaných sportovců je nepředstavitelná dřina, pot a stovky hodin strávených tréninkem a za to si zaslouží obdiv nejen diváků čtvrtečního večera.  Bude mi ctí osobně předat ceny vítězům a poděkovat jim za skvělou reprezentaci jižní Moravy,“ uvedl hejtman Bohumil Šimek. Kritériem byl výkon dosažený v roce 2016 a příslušnost ke klubu registrovanému v Jihomoravském kraji.

Slavnostního galavečera se zúčastní také ministryně školství, mládeže a tělovýchovy Kateřina Valachová, místopředseda senátu Parlamentu ČR Ivo Bárek, český střelec a olympionik Petr Hrdlička, česká sportovní gymnastka a olympijská vítězka Věra Růžičková, bývalý československý cyklista Jiří Daler, bývalý československý krasobruslař a trenér Karol Divín, moderní gymnastika a mnohonásobná mistryně republiky ve víceboji i jednotlivých náčiních Hana Bubníková a skokanka do výšky a trojskokanka, bronzová medailistka z olympijských her 1996 v Atlantě a mistryně světa z roku 1997 Šárka Kašpárková.

Tato soutěž navazuje na vyhlášení nejlepších sportovců z jednotlivých okresů (Blansko, Brno-město, Brno-venkov, Břeclav, Hodonín, Vyškov, Znojmo). Sportovci, kteří byli vyhlášeni právě v rámci okresů, měli šanci dostat se do vyhlášení Sportovce Jihomoravského kraje.

Na galavečeru budou předávány ceny v celkem osmi kategoriích: Sportovec Jihomoravského kraje, Sportovní talent, Mládežnický tým, Seniorský tým, Sportovní akce, Sportovec s handicapem, Sportovec Sympaťák – deníku Rovnost a osobnost Jihomoravského kraje v oblasti sportu.

Bližší informace najdete na webu www.sportovecjmk.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Nelegální přepravy minerálních olejů na severu Čech

11:44 Celní správa: Nelegální přepravy minerálních olejů na severu Čech

Během jednoho dne odhalili celníci na Teplicku tři nelegální přepravy minerálních olejů ze sousedníh…