Jak ošetřit pleť v zimě

16.01.2017 0:00

Čím a jak ochránit svou pletť v mrazu?

Jak ošetřit pleť v zimě
Foto: dodavatel TZ
Popisek: krása

Vyladí pleť do pohody

Jako ochranný štít proti mrazu a chladu působí jedinečná emulze  SynCare na bázi vody v oleji. Ve skutečnosti jde o velmi jemný rozptyl vodních částic ve výživné olejové fázi. Jemná emulze pleť nejen dokonale chrání, ale současně také zklidňuje. Přispívá k tomu obsažený panthenol a vitamín E.

Přípravek zabraňuje krystalizaci vody v buňkách a tak zamezuje  dehydrataci a podráždění i mimořádně citlivé pleti se sklonem k zarudnutí. Obsahuje kvalitní UVA a UVB filtry, takže dokáže pleť účinně chránit také před zimním sluncem na horách. Emulzi lze použít také na hřbety rukou. Výsledkem je hladká a dokonale chráněná pokožka bez známek podráždění v chladném počasí i v extrémních podmínkách.

K dostání v lékárnách a kosmetických studiích.

Jak ošetřit pleť v zimě radí Doc. MUDr. Jarmila Rulcová, CSc.

Zejména pro citlivou pokožku je správná volba krému zásadní.  
Zejména v zimě často dochází k jejímu podráždění, proto doporučuji nejen hydrataci, ale současně výživu a spolehlivou ochranu pleti. Je důležité, aby zvolené přípravky byly trochu mastnější a  na kůži vytvořily příjemný ochranný film.  I ti, co mají pleť mastnější, si v dnešní nabídce najdou takové produkty, které nevyvolají tvorbu černých zátek – komedonů a přece  v chladnějších dnech pokožku ochrání. Suché pleti naopak nevadí ani hutnější krémy. Samozřejmě se tím nemyslí, nanášet si je v silných vrstvách. Kůže musí dostatečně „dýchat“ A pokud jste vyznavači zimních sportů, při pobytu na horách nezapomenout na přípravky  s ochranným faktorem proti slunci.  Krém by se měl dobře roztírat a neměl by vytvářet nepříjemný mastný povlak. Ideální jsou přípravky na bázi olej – voda, které pleť nezatíží, naopak. Přitom mají schopnost vysoké ochrany a pleť současně vyživují a hydratují.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: MaB

PhDr. Lubomír Zaorálek byl položen dotaz

Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě

Zajímalo by mě, jak toho chcete docílit? A kde by třeba podniky nebo zaměstnavatelé na dorovnání mezd měli brát peníze?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

 Podepište, že nebudete topit uhlím. A klient ČSOB se vzepřel

7:21 Podepište, že nebudete topit uhlím. A klient ČSOB se vzepřel

ČSOB se chlubí tím, že „motivuje“ své klienty k zeleným řešením a nejinak se staví také ke svým fire…