Válka v TOP 09: Hudeček vyhrál o jeden jediný hlas

23.06.2014 8:52

O pouhý jediný hlas měl větší podporu na včerejším hlasování vedení TOP 09 současný pražský primátor Tomáš Hudeček před svým stranickým rivalem a zároveň primátorským náměstkem Jiřím Vávrou. Informuje o tom pondělní MF Dnes s tím, že Vávra přesto zřejmě nebude zcela zašlapán do země. Podle nejmenovaného zdroje listu z pražské TOP 09 by mohl Vávra kandidovat v Praze 9 na senátora.

Válka v TOP 09: Hudeček vyhrál o jeden jediný hlas
Foto: praha.eu
Popisek: Jiří Vávra zahájil nový školní rok

TOP 09 v neděli vybírala ze dvou návrhů. Podle Vávrovy varianty by zůstal lídrem kandidátky Hudeček, za ním by ale už byli na kandidátce Vávrovi stoupenci. „Pro Hudečka bylo 21 hlasů, pro Vávru 20,“ napsal list s tím, že Vávra se nedostal ani do první desítky volebních kandidátů.

Přesto Vávra zřejmě nevyjde ze souboje se svým stranickým rivalem zcela naprázdno. Nejmenovaný zdroj novin z pražské TOP 09 totiž uvedl, že nyní se řeší varianta, že by Jiří Vávra kandidoval v Praze 9 na senátora.

Deník v této souvislosti upozornil, že v politice není dobré poraženého zašlapat do země, protože pak škodí. „Pokud se významná část strany na té kampani nebude podílet, či bude lídrovi škodit, pak to problém bude,“ komentoval situaci v TOP 09 politolog Petr Jüptner.          

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…