Chrudim: Rekonstrukce vnitřku radnice bude zahájena co nevidět

30.06.2017 7:36

Chrudimští radní na svém jednání 26. června 2017 mimo jiné schválili i vyhodnocení veřejné zakázky na rekonstrukci elektroinstalace a dalších úprav vnitřních prostor objektu radnice na Resselově náměstí.

Chrudim: Rekonstrukce vnitřku radnice bude zahájena co nevidět
Foto: chrudim.eu
Popisek: Chrudim

Vítězem se stala chrudimská firma VIKTORSTAV, jejíž vítězná nabídka činila bezmála 11 milionů korun.

„Jedná se o druhou letošní investiční akci týkající se radnice. Ta první, při níž probíhá oprava průčelí radnice, byla zahájena již na konci dubna,“ říká starosta města Chrudim Petr Řezníček. 

V současné době vrcholí stěhování zaměstnanců i vedení radnice do náhradních prostor, které budou především ve druhé budově městského úřadu na Pardubické ulici, případně v budově Staré radnice nebo objektu čp. 29 v Široké ulici. O aktuálním umístění všech stěhovaných odborů i pracovníků je veřejnost informována prostřednictvím webových stránek města, Chrudimského zpravodaje, facebookového profilu i informační tabule u budovy rekonstruované radnice.

„Stavební práce by měly být zahájeny zhruba v polovině července a budou trvat až do konce letošního roku. Po tu dobu bude radnice na Resselově náměstí zcela uzavřena,“ doplňuje starosta Petr Řezníček.

V rámci připravované stavby dojde kromě samotné kompletní rekonstrukce elektroinstalace včetně nového řešení rozvaděčů a proudové ochrany například k rekonstrukcím sociálních zařízení včetně stoupacích rozvodů, řešení sanačních omítek v postižených prostorách, vybavení klimatizačními jednotkami v horních podlažích, ale i ke stavebním pracím ve dvoře objektu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Náchod: Lampionový průvod s ohňostrojem

7:37 Náchod: Lampionový průvod s ohňostrojem

V rámci letošních oslav 770 let od první písemné zmínky o našem městě jsou pořádány akce v duchu OSL…