Hodonín: Komentované prohlídky městem pokračují

17.04.2022 8:35 | Tisková zpráva

Město Hodonín připravuje pro občany a zájemce o historii města pokračování komentovaných prohlídek Když ulice vyprávějí III. Připraveny jsou nové trasy a, i když volně navazují na sérii předchozích úspěšných prohlídek, není nutné tyto trasy a příběhy znát.

Hodonín: Komentované prohlídky městem pokračují
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Náměstí v Hodoníně

Průvodkyněmi budou historičky Státního okresního archivu a Masarykova muzea v Hodoníně, Mgr. Galina Rucká a Mgr. Hana Sýkorová. První z prohlídek se uskuteční v pátek 22. dubna v 16.30 a další v sobotu 23. dubna v 10 hodin. Prohlídky jsou zdarma, je však třeba si provést rezervaci místa.

Začínat se bude u Turistického informačního centra na Národní třídě 36 přes Rodinovu ulici se zakončením na Masarykově náměstí, kde bude v sobotu probíhat Jarní trh. Za dobrého počasí bude opět možnost shlédnout na město z věže městské radnice.  Rezervace míst se přijímají v Turistickém informačním centru na tel. čísle 518 351 437.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Domažlice: Nově odhalený pamětní kámen připomíná 20. výročí vstupu do Evropské unie

16:29 Domažlice: Nově odhalený pamětní kámen připomíná 20. výročí vstupu do Evropské unie

Dvě ruce, které se vzájemně spojují, jsou dominantou na pamětním kamenu s pamětní deskou, které upom…