O Velikonočním pondělí do aquacentra v Bohumíně zdarma

24.03.2016 14:20

Ke „šmigrustu“ patří lidový zvyk polévání vodou. Aquacentrum v Bohumíně proto o Velikonocích rozšiřuje provozní dobu. Zároveň chystá dárek pro všechny příslušnice něžného pohlaví – budou mít vstup zdarma.

O Velikonočním pondělí do aquacentra v Bohumíně zdarma
Foto: mesto-bohumin.cz
Popisek: Bohumín

„Ženy a dívky budou mít v pondělí 28. března v době od 8 do 12 hodin vstup do bazénu zdarma. Mohu je ujistit, že jim u nás nehrozí lidový zvyk polévání vodou. Množství a teplotu vody si budou určovat samy. Pro jistotu jim ale doporučujeme vzít si s sebou kraslice nebo čokoládová vajíčka pro případné koledníky. Jeden totiž nikdy neví,“ říká s úsměvem vedoucí aquacentra Jaromír Voráč. Dodal, že o Velikonocích je aquacentrum v provozu od 8 do 21 hodin s výjimkou čtvrtku, kdy se se jeho brány otevřou až v 10 hodin.

Bohumínské aquacentrum disponuje 25metrů dlouhým plaveckým bazénem s pěti drahami a teplotou vody 28 stupňů. Relaxační bazén nabízí 45metrů dlouhý tobogán, masážní lavice a trysky, malý vodopád a třicetistupňovou teplotu vody. Kromě toho z něj je možné proplout do venkovního vyhřívaného bazénu se stejnou teplotou vody. Nakonec je návštěvníkům k dispozici whirpoolka s teplotou 33 stupňů nebo dětské brouzdaliště. V areálu aquacentra najdete rovněž moderní saunový svět se čtyřmi suchými saunami, jedna z nich přitom nabízí saunování v sudu. Nechybí ani parní a infra sauna, Kneippův chodník, zážitkové sprchy, venkovní vyhřívaný whirpool nebo ochlazovací bazének.

Na zimáku v Bohumíně se bruslí až do Velikonočního pondělí

V Bohumíně rozšiřují o Velikonocích také termíny veřejného bruslení. O Velikonocích si budou moci zájemci přijít zabruslit každý den. Bruslit se bude ve zdejší Bospor aréně hned vedle aquacentra už od čtvrtku 24. do pondělí 27. března. O Velikonočním pondělí bude v letošní sezóně veřejnost bruslit naposledy. Ledová plocha bude pro všechny zájemce připravena od  13:30 do 15 hodin,“ potvrdil vedoucí Bospor arény Petr Lakomý.

Pokud  nemáte brusle, nevadí. Na zimáku funguje půjčovna, kde mají k dispozici až 120 párů bruslí různých velikostí. Půjčení vyjde na 50 korun. Pokud máte vlastní brusle, ale pobyt na ledě už je ztupil, můžete si je na zimáku nechat nabrousit. Dospěláci bruslí za 35 korun, děti do 10 let a jejich doprovod za 25 korun.

Bruslení o Velikonocích

24. 3. 15:00 - 16:30
25. 3. 13:30 - 15:00
26. 3. 15:00 - 16:30
27. 3. 15:00 - 16:30
28. 3. 13:30 - 15:00

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Cyklisté a koloběžkáři si mohou vybrat místo pro stojany

16:31 Olomouc: Cyklisté a koloběžkáři si mohou vybrat místo pro stojany

Do interaktivní mapy mohou cyklisté a majitelé koloběžek vložit svůj podnět na umístění nových stoja…