Praha: Náměstek primátorky Matěj Stropnický zahajuje návštěvy městských částí

24.04.2015 19:04

V pondělí 27. dubna 2015 navštíví náměstek primátorky hl. m. Prahy Matěj Stropnický Městskou část Praha 11. Setká se s představiteli této městské části a osobně si prohlédne vybraná místa v doprovodu starosty a zástupců Institutu a plánování rozvoje hl. m. Prahy.

Praha: Náměstek primátorky Matěj Stropnický zahajuje návštěvy městských částí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Praha

Po Praze 11 se bude náměstek Stropnický pohybovat se svým týmem na kole. Návštěvu zahájí v 8.30 hodin v Archivu hl. m. Prahy na Chodově, na 16.00 hodin je plánován briefing s novináři na radnici Prahy 11.

V programu návštěvy jsou stanice metra Chodov, Opatov a Háje a jejich okolí a Litochlebské náměstí a k jednání jsou navrženy jako hlavní tématické okruhy demografické prognózy pro Prahu 11, veřejná prostranství a veřejná vybavenost, změny Územního plánu a podněty Městské části Praha 11 pro Metropolitní územní plán.

Náměstek primátorky Matěj Stropnický touto návštěvou MČ Praha 11 zahajuje sérii setkání s představiteli jednotlivých městských částí a v těchto schůzkách bude v nadcházejících týdnech pokračovat.

„Návštěvy městských částí zahajuji záměrně na Jižním Městě, které má šrámy po celém těle a je pod největším tlakem developerů. Potřebuje přitom především městské investice do nikdy nevybudované veřejné vybavenosti. Sídliště je rovnocennou součástí města a Praha má vůči jeho obyvatelům obrovský dluh. Je na čase začít ho splácet,“ řekl náměstek Stropnický.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Magistrát hl.m. Prahy

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

11:17 Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

Desítku zbrusu nových podcastů, speciální prohlídky či asistenci pro znevýhodněné návštěvníky a zejm…