V Havířově se opět natáčí internetový seriál Lajna z hokejového prostředí

22.09.2017 10:47

V těchto dnech vznikají na území města další díly úspěšného internetového seriálu Lajna. Produkční tým seriálu uspořádal ve středu 20. září tiskovou konferenci, na kterou přizval všechny vedoucí představitele města a hejtmana Moravskoslezského kraje Iva Vondráka. Město seriál od začátku podporuje a filmaře v kraji vítá i hejtman.

V Havířově se opět natáčí internetový seriál Lajna z hokejového prostředí
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

Havířov podpořil už vznik pilotního dílu seriálu. „Jsem ráda, že jsem pana producenta Strejce, který mě před několika měsíci navštívil v mé kanceláři, neodbyla a jsem velice ráda, že jeho nápadu byli otevření také ostatní členové rady. Dnes, když vidíme, jaký má první díl seriálu úspěch, nemusíme litovat,“ řekla náměstkyně havířovské primátorky Alena Zedníková.

Pilotní díl seriálu měl rekordní nástup sledovanosti. První den jej zhlédlo asi 250 tisíc lidí. Dneska má pilot okolo 2 milionů zhlédnutí.

Během natáčení prvního dílu seriálu zajistilo město tvůrčímu týmu přístup do Víceúčelové haly, ubytování a prostory pro tiskovou konferenci. Další díly seriálu radnice podpořila částkou ve výši 250 tisíc korun. Město v seriálu mimo jiné vidí prostor pro propagaci Havířova. „Tuto novou formu moderní propagace města vítáme. Vnímáme, že doba papírových letáčků a brožurek ustupuje do pozadí a veškerá komunikace se přesouvá do online prostoru,“ uvedl náměstek primátorky Josef Bělica.

V Havířově natáčí štáb další díly seriálu už od čtvrtku minulého týdne a poslední klapka tohoto měsíce by měla padnout během dneška. Další díly se pak budou v Havířově točit od 23. do 27. října.

V hlavní roli seriálu vystupuje Jiří Langmajer. V dalších rolích hrají Zdeněk Piškula, Hanka Vagnerová, Marek Taclík, Norbert Lichý nebo Petra Špindlerová. Režie seriálu se ujal Vladimír Skórka a scénaristou je držitel Českého lva Petr Kolečko. Ve vedlejších rolích se objevují také havířovští hokejisté AZ Residomo Havířov.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

22:08 Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

Festival vína VOC Znojmo, jedinečný svátek vína, vinařů a všech příznivců vinného moku, máme už témě…