Znojmo: #znojmochutna - lavičky, které letos ve městě frčí

03.07.2018 10:48

Dvě speciální lavičky jako další propagační nástroj Znojma připravila nejen turistům Znojemská Beseda. Betonové lavice s hashtagem #znojmochutna budou umístěny na fotograficky atraktivních místech Znojma, a to v Jižním hradebním příkopě a poté i u rotundy.

Znojmo: #znojmochutna - lavičky, které letos ve městě frčí
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

„Lavičku k nově otevřeným věžím v Jižním hradebním příkopu jsme umístili na začátku léta. K rotundě, tedy na nejkrásnější místo v celém městě, ji budeme moci umístit až ve chvíli, kdy skončí práce na budování inženýrských sítí v ulici Hradní v areálu pivovaru. Neboť se jedná jedinou přístupovou cestu, po které můžeme betonovou lavici na místo dopravit,“ říká František Koudela, ředitel Znojemské Besedy.

„Inspirovali jsme se jinými městy ve světě, kde se lidé u podobných laviček rádi fotí. Snímky pak umísťují na sociální sítě a nepřímo tak lákají další turisty k návštěvě,“ dodává Koudela.

Město Znojmo má podobnou zkušenost s 3D logem Znojmo 790, které bylo před dvěma lety, kdy slavilo 790. výročí od povýšení na královské město, oblíbeným objektem, u něhož si turisté pořizovali snímky z návštěvy Znojma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Kendeho vila se dnes otevírá veřejnosti

7:04 České Budějovice: Kendeho vila se dnes otevírá veřejnosti

Paměť národa Jižní Čechy má od letošního dubna vypůjčenou Kendeho vilu, dům z roku 1920, zakoupený m…