Šimoník (ODS): Další krok k policejnímu státu

20.01.2015 10:43

Vypadá to, že pařížský masakr seslalo Sobotkovi a Babišovi samo nebe. Díky nebezpečí terorismu může teď komunisticko-stbácké šmírování a fízlování, konečně narůst nebývalého rozsahu.

Šimoník (ODS): Další krok k policejnímu státu
Foto: red
Popisek: ODS, ilustrační foto

Přímé nebezpečí útoků nám sice nehrozí, to však nebrání vládě opět snížit míru naší svobody a ochrany našeho soukromí.

Paradoxně tak mnohem větším nebezpečím než útok islamistů je riziko zneužití sledovaných údajů a databází. Přitom navrhovaná opatření jsou naprosto zbytečná. Už jen proto, že platební styk teroristů probíhá natolik nestandardně, že se jej šmírování účtů nedotkne a jen idiot by si na páchání trestné činnosti zaregistroval telefon.

Takže skutečné příčiny těchto šaškáren jsou samozřejmě úplně jiné. Je to omezení naší svobody a soukromí a obehraná písnička o tunelech a daňových únicích.
Přitom naprostá většina našeho státního dluhu nevznikla žádnou korupcí, rozkrádáním, tunelováním, či daňovými úniky, ale leží utopena v drobných, každodenních a všudepřítomných banalitách, které si občané v případě potřeby mohli pořídit za svoje, nicméně se stát bohorovně usnesl, poskytovat je všem a vždy zdarma. A samozřejmě v administrativě s tímto rozhazováním spojené.

Snaha o posilování policejního státu z dílny sockomunisty Sobotky a StBáka Babiše je víc než zjevná. Raději budu žít v obavě, že mě nějakej islámskej zmetek může sejmout, než žít v jistotě, že mě tito dva šmejdi šmírují.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

22:01 Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k dalším investicím do infrastruktury pro cyklisty v…