J.X. Doležal šokuje na webu: Masakr může proběhnout i v Praze

28.07.2011 13:49

Reflex anoncuje, že ve svém příštím čísle přinese článek o formování neonacistických milicí v Česku. „Čeští neonacisté vyhrožují opakováním norského masakru, který šokoval celou Evropu. Česká policie by se měla připravit na to, že podobní magoři jsou i u nás,“ píše k tomu jakousi předmluvu autor Jiří X. Doležal. A k těmto slovům přidal i citaci z neonacistického webu.

J.X. Doležal šokuje na webu: Masakr může proběhnout i v Praze

Masakr v Norsku se může kdykoliv opakovat i u nás. Je o tom přesvědčen novinář Jiří X. Doležal. Podle něj totiž i existuje i v Česku nemálo jedinců, kteří schvalují a vyhrožují dalším terorem. Důkazem má být článek, který v těchto dnech vyšel na neonacistickém serveru White Media.

Andersův čin je více než pochopitelný. ... Nešlo o akci proti ideologickým nepřátelům kvůli tomu, že mají jiné názory. Multikulturní levičáci svoje názory a ideály už dávno proměnili v děsivou skutečnost - ve statisíce rumunských cikánů, muslimů, černochů, v mešity, v rapidní nárůst kriminality, v teror proti každému, kdo se chce bránit. Šlo o odplatu za jejich zločiny," píše se údajně na serveru White Media.

SLEDUJEME téma Masakr v Norsku

"Andersův čin nebyl podlý ani zbabělý. „Nejednalo se o střelbu do bezbranných. Mnozí z nich byli dobře ozbrojeni. Byli vyzbrojeni jedem. Velmi zhoubnou ideologií, kterou zabíjí svůj vlastní národ," zmiňuje dále extremistický text.

Nor prý šokoval levičácké struktury

Význam Andersovy akce spočívá podle neonacistů nejen v tom, že vzbudí zájem o problematiku boje proti multikulturalismu, ale také v tom, jak šokoval multikulturní levičácké struktury v celé Evropě.

„Ty si nyní musí uvědomit, že za zločiny a teror páchaný imigranty na bílých Evropanech budou platit primárně oni, jako hlavní viníci. Děkujeme, bratře. Zasáhl jsi zlo v jeho nejcitlivějších místech - v sídle jeho moci a v líhni jeho nových fanatických stoupenců. Děkujeme. Inspiroval jsi mnoho dalších, kteří jsou připraveni zasvětit svůj život boji, na jehož konci bude Evropa silná, zdravá, čistá, vitální, prosperující a bezpečná," uzavírá citaci web Reflex.cz.

Doležal pak k tomuto hrůznému textu dodává: „Proto je asi nejvyšší čas, aby proti neonacistům začaly státy včetně České republiky zasahovat podle protiteroristických zákonů a soudit je stejně jako soudí teroristy".

Známý kuřák "marjánky": Vykouřil prý nejméně 20 kilogramů

Novinář, spisovatel a publicista Jiří X. Doležal pracuje pro Reflex od roku 1991. Kromě toho vydal zhruba deset knih. Ve svém profilu o sobě uvádí, že ve volném čase kouří marihuanu a sbírá trilobity. Od roku 2009 je Doležal ženatý s psycholožkou a spisovatelkou Alexandrou Doležalovou Hrouzkovou. "Na jaře 2010 požádal ministerstvo kultury, aby jej vyhlásilo kulturní památkou, neboť za posledních dvacet let vykouřil nejméně 20 kilogramů (což je asi 60 tisíc jointů) marihuany," uzavírá jeho profil.

Čtěte více:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: olb

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

7:15 Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

Zmatený důchodce, který uvěřil fake news o atomové válce a chodí po městě v atombordelu. To je hlavn…