Tato koalice prý ovládne Ústecký kraj. A Foldyna přiznal: Radím Obamovi

03.12.2011 17:07

REVUE Kontroverzní Lukáš Kohout bude kandidovat na hejtmana Ústeckého kraje. Potvrdil to ParlamentnímListům.cz. Navíc prý podporuje vytvoření koalice proti korupci na krajském úřadě Ústeckého kraje. Navrhuje proto využít rozsáhlých zkušeností expremiéra Jiřího Paroubka a národních sil v našem kraji na vytvoření koalice vlády v kraji ve složení NS-LEV21, DSSS a rozumné zbytky ČSSD. Ty se ale podle Kohouta musí odtrhnout od mafiánů Koudy, Jakubce, Bulasové.

Tato koalice prý ovládne Ústecký kraj. A Foldyna přiznal: Radím Obamovi
Foto: red
Popisek: Paroubek, Kohout, DSSS, koláž

Správně, jde o informaci, která se zdá natolik šílená, že nemůže být míněna vážně. Přesto namířila do emailových schránek několika médií ze schránky uvedené "hejtmankohout", podepsaná tiskovým odborem "budoucího hejtmana".

"Ne, já nic takového nerozesílám, tomu se přece musím jen smát," odmítl jakoukoli souvislost s emailem a webovými stránkami s "vtipným" obsahem a hrubými chybami v textu, Lukáš Kohout. Údajně jde o další akt pomsty bojůvek uvnitř ČSSD v Ústeckém kraji. Přesto kus pravdy na celé infomaci je. "Ano, to, že chci kandidovat na post hejtmana Ústeckého kraje, je již veřejným tajemstvím. Dokonce už projednáváme jednotlivé body volební kampaně, kterou chceme odstartovat dřív, než ostatní strany, abychom získali náskok," připustil pro ParlamentníListy.cz Lukáš Kohout.



Na otázku, zda by mu v tom nemohlo zabránit to, že je v podmínce a soud rozhodl nedávno o tom, že by se měl vrátit do vězení, sebevědomě prohlásil, že nikoli. "Písemné usnesení od soudu jsem zatím neobdržel, přesto jsem se svým právníkem domluvený na tom, že zřejmě podáme stížnost pro podjatost," uvedl Kohout. 

Čtěte také:


Stránky, které označil Kohout za pouhou provokaci a snahu o pošpinění a kompromitaci ze strany "uzenářské mafie na severu Čech", však uvádějí i další perly. Například:

"Od března 2011 spolupracuji jako mediální poradce poslance Parlamentu ČR Jaroslava Foldyny. Nemůže mě zapřít, návštěvy jsou uvedené v návštěvní knize Parlamentu ČR. Jaroslav Foldyna je díky mé práci nejoblíbenější politik v Ústeckým kraji a bude místopředsedou ČSSD."   

.. a já jsem poradce Obamy a připravuju se na volby v Rusku, kontruje Foldyna

Čtěte také:


A proto na zmiňovaných stránkách Lukáš Kohout vyzývá poslance Foldynu, aby se veřejně ke spolupráci s ním přiznal. Důkazů je prý mnoho, stejně tak i řada svědků.

Čtěte také:


"Poslanec je zodpovědný za spolupráci s Lukášem Kohoutem a měl by legalizovat mediální spolupráci s Lukášem Kohoutem," píše se dále na webu.

Foldyna však označuje podobé výroky za nehoráznou lež. "No je to asi taková pravda, jako když já řeknu, že jsem poradce Obamy a připravuji se na volby v Rusku," řekl ParlamentnímListům.cz Jaroslav Foldyna. Připustil však, že už ho podobné a zřejmě jen zdánlivě nevinné ataky zlobí natolik, že je odhodlán proti nim v budoucnu rázně zakročit.

Ukazuje se totiž prý, jak uvedl Foldyna a následně i Lukáš Kohout, že weby, na kterých se podobné informace objevují, založil někdo v Českých Budějovicích, jen pár minut po sobě. "Jisté je jedno, náhodně si s nimi někdo tu práci nedává," připouští Foldyna.

Podivná krajská koalice proti korupci

Aby však zpráv z kategorie aprílových, nebylo málo, za zmínku uričtě stojí i to, že web uvádí možné vytvoření koalicie strany Jiřího Paroubka s Dělnickou stranou a "rozumnými zbytky z ČSSD".

Čtěte také:


"To je naprostý nesmysl, k tomu se opravdu nedá nic říct. O spolupráci s Dělnickou stranou jsme nikdy ani neuvažovali, natož abychom nějak o tom vyjednávali. Spíš se to dá pokládat za další možnou snahu nás nějak poškodit," sdělil k tomu ParlamentnímListům.cz Jiří Paroubek, nově zvolený předseda NS-LEV 21.

Čtěte také:


Foto: Hans Štembera


Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Alena Hechtová

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

4:44 Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

Prozradil pirátský poradce Petr Beneš z pražského magistrátu citlivé informace protistraně, s níž se…