Nové webové stránky Matcha Tea spuštěny

30.11.2013 17:20

100% zelený čaj Matcha Tea převlékl svůj kabát a spustil nové webové stránky určené pro všechny milovníky kvalitního čaje.

Nové webové stránky Matcha Tea spuštěny
Foto: Matcha Tea
Popisek: Matcha Tea

Hlavní změnou je nový a jednodušší design stránek, přehlednost jednotlivých záložek a zdůraznění BIO kvality Matcha Tea. Nové stránky usnadní orientaci jejich návštěvníkům a dají vyniknout samotnému produktu, který svou kvalitou nemá na českém trhu obdoby. Pro všechny fanoušky Matcha Tea je navíc připravena fotografická soutěž týkající se jakýchkoliv produktů z čaje Matcha.

Webové stránky jsou určeny jak pro konzumenty Matcha Tea, tak pro současné či potencionální obchodní partnery. Dostupné jsou zde všechny relevantní i doplňkové informace o čaji Matcha od jeho zdravotních přínosů, přes složení, historii až po moderní formy použití v podobě netradičních receptů na nápoje a pokrmy. Nepřehlédnutelný je i odkaz na e-shop, v kterém je možné zakoupit všechny produkty Matcha, ale i originální kvetoucí čaje a čajové příslušenství.

„Změnou webu jsme oslavili první rok Matcha Tea na našem trhu a přidali i narozeninový dárek pro všechny milovníky tohoto smaragdového čaje,“ komentoval změny ředitel společnosti Čajová květina, která Matcha Tea dováží, Petr Patočka. „Naším cílem bylo oživit dosavadní image tohoto čaje a díky propojení se sociálními sítěmi vést zákazníky k větší interakci,“ dodal Petr Patočka. Právě k tomu má pomoci i aktuálně běžící soutěž.

Soutěž o nejlepší Matcha fototografie

Pro všechny, kdo si rádi vychutnají šálek dobrého Matcha Tea a mají soutěžního ducha je od 25. listopadu do 18. prosince 2013 připravena velká fotografická soutěž. Stačí vyfotit svou oblíbenou Matcha lahůdku či proces přípravy čaje na neobvyklém místě a zaslat jí na soutez@matchatea.cz. Může jít o nápoj, dezert, oblíbený šejkr na přípravu Matcha nebo o setkání s přáteli nad konvičkou zeleného čaje, fantazii se meze nekladou, jediné důležité je zapojit Matcha Tea.

Soutěž probíhá na Facebooku Matcha Tea a vyhrávají 3 fotografie s největším počtem hlasů. Hlavní cena je 5 000 Kč v hotovosti. Více informací a pravidla soutěže naleznete na http://www.matchatea.cz/soutez-o-10-000-kc-za-nejlepsi-matcha-tea-fotografii/.

O společnosti Čajová květina

Společnost Čajová květina s.r.o. byla založena jako specializovaný dovozce a distributor potravin a nápojů především pro gastronomická zařízení (restaurace, cukrárny, kavárny a čajovny) a obchody. Čajová květina s.r.o. se zaměřuje na výrobky reprezentující moderní, zdravý životní styl, s důrazem na popularizaci méně známých produktů jako jsou například kvetoucí čaje nebo 100% japonský zelený čaj Matcha, který letos získal certifikaci BIO. Společnost nabízí ke svým produktům doplňkový sortiment, a to zejména v případě kvetoucích čajů vhodné sklo (sklenice, šálky a konvice) pro jejich servírování a propagaci. Nabídka a prodej jsou realizovány přednostně prostřednictvím vlastní sítě obchodních zástupců, která umožňuje dodržet vysokou kvalitu prezentace produktů koncovým spotřebitelům.

Více na http://www.matchatea.cz/.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 30

19:02 ČEZ číslo týdne: 30

30 zemí světa staví, plánuje nebo projektuje jaderné reaktory.