Novým mezinárodním marketingovým ředitelem společnosti PROFI CREDIT je Ondřej Lokvenc

14.07.2014 18:00

Ondřej Lokvenc (37) je novu posilou společnosti PROFI CREDIT. V rámci skupiny Profireal Group bude zastávat pozici Global Chief Marketing Officer. V jeho gesci je řízení marketingových oddělení v pěti státech (ČR, Slovensko, Polsko, Bulharsko, Rusko).

Novým mezinárodním marketingovým ředitelem společnosti PROFI CREDIT  je Ondřej Lokvenc
Foto: PROFI CREDIT
Popisek: PROFI CREDIT

Zodpovídat bude také za rozvoj tržních aktivit úvěrové divize PROFI CREDIT na nových trzích a vylepšení celkové image společnosti.

Do PROFI CREDITu přichází Ondřej Lokvenc ze společnosti Telefónica O2, kde působil jako Marketing Service Director & Head of CVM.  Více než 13 let pracoval na seniorních manažerských pozicích v bankovním sektoru -  v UniCredit Bank a GE Money Bank v Česku, Austrálii a na Novém Zélandu. Lokvenc vystudoval VŠE v Praze. Rád čte a poslouchá knihy v angličtině.  Ve volném čase plave, lyžuje a je fanouškem vysokohorské turistiky. Ondřej Lokvenc podporuje charitu a neziskový sektor, je členem Poradní komise Českého výboru pro UNICEF.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

16:13 Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

Rekordní mrazy, které minulý a tento týden udeřily v České republice, ničivě zasáhly tuzemské vinohr…