VTÚ premiérově na veletrhu Amper

16.03.2016 12:52

Existují minimálně dva důvody, proč být v Brně na „amperu“. AMPER je po právu považován za největší veletrh elektrotechniky v regionu střední Evropy a dává jedinečnou možnost seznámit se na jednom místě s těmi nejlepšími produkty více než šesti set vystavovatelů z třiadvaceti zemí světa.

VTÚ premiérově na veletrhu Amper
Foto: VTÚ
Popisek: VTÚ

Na letošním, již čtyřiadvacátém ročníku, který se uskutečnil na brněnském výstavišti ve dnech 15. až 18. března 2016 reprezentoval resort obrany Vojenský technický ústav, s. p.

„Při analýze marketinkových aktivit VTÚ, s. p. jsme vytipovali veletrh Amper jako vhodnou příležitost k prezentaci státního podniku. Tento veletrh nám nabízí široké možnosti, jak představit pro státní i soukromé podniky naše profesní schopnosti, a to zejména v oblasti zkušebnictví. Letošní rok je Amper ze strany VTÚ považován za pilotní projekt, který chceme v následujícím ročníku podstatně rozšířit,“ říká ředitel VTÚ, s. p. Jiří Protiva.

Vojenský technický ústav se v oblasti zkušebnictví specializuje na následující obory: elektromagnetická kompatibilita, elektrická bezpečnost, mechanická odolnost a klimatická odolnost. VTÚ disponuje třemi akreditovanými zkušebními laboratořemi, které jsou také vybaveny pro testování v následujících odvětvích: zkoušky vozidel, potápěčské techniky, pohonných hmot a maziv, výbušnin a munice, parametrů balistiky a padákové techniky.

V úterý 15. března navštívil expozici Vojenského technického ústavu na veletrhu Amper ministr obrany Martin Stropnický. „Záleží nám na započatém progresu našeho státního podniku Vojenský technický ústav, a proto jsem přijel do Brna jeho expozici osobně podpořit. Chceme, aby VTÚ prosperoval a plnil svoje specifické zadání nejen ve prospěch ozbrojených sil. Je dobře, že se tady VTU prezentuje.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti uspělo v prestižní anketě Zákon roku

11:27 Ministerstvo spravedlnosti uspělo v prestižní anketě Zákon roku

Ve čtvrtek 25. dubna 2024 byly vyhlášeny výsledky patnáctého ročníku ankety Zákon roku. Na druhém mí…