Ministerstvo obrany: Ministr jmenoval nového ředitele státního podniku Vojenský technický ústav

19.03.2021 22:11

V čele státního podniku Vojenský technický ústav (VTÚ) došlo k personální změně. Novým ředitelem podniku byl jmenován Ing. Petr Novotný.

Ministerstvo obrany: Ministr jmenoval nového ředitele státního podniku Vojenský technický ústav
Foto: Armáda ČR
Popisek: Armáda ČR, logo.

Ministerstvem obrany zřizovaný státní podnik VTÚ prošel koncem února personálními změnami ve vedení. Vyvolal je odchod bývalého ředitele Mgr. Jiřího Protivy, který byl, jako zkušený a ověřený krizový manažer, ministrem obrany Lubomírem Metnarem jmenován ředitelem státního podniku LOM Praha.

Na jeho místo nastoupí dosavadní ředitel odštěpného závodu VTÚL a PVO Petr Novotný, který na své předchozí pozici prokázal vysoký standard manažerských schopností. Úkolem nového ředitele bude kontinuálně převzít vedení podniku, nadále plnit strategické úkoly ve prospěch státu a zachovat jeho prosperitu.

V neposlední řadě patří mezi cíle VTÚ pod vedením nového ředitele udržení špičkové úrovně obranného a bezpečnostního výzkumu a vývoje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…