"Miloš Zeman" v noci poslal Čechům nový vzkaz k volbám. Podívejte se

25.10.2013 9:25

Prezident Miloš Zeman již několikrát poslal vzkaz občanům, aby šli volit. Před půlnocí však údajný Miloš Zeman na Facebooku konstatoval, že kdo k volbám nepůjde, ušetří státu sto korun. Při své návštěvě Ústeckého kraje skutečná hlava státu naopak varovala občany, že i ti, co nevolí, v podstatě volí. Jenže třeba stranu, kterou by si nikdy nevybrali.

"Miloš Zeman" v noci poslal Čechům nový vzkaz k volbám. Podívejte se
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Včera se prezident Miloš Zeman v Mostě na tiskové konferenci obrátil k voličům a vyzval je, aby nenechali propadnout svůj hlas v předčasných parlamentních volbách. „Jděte k volbám, ať už budete volit kohokoliv. Kdo nevolí, ten volí, ale neví o tom,“ uvedl Zeman, načež vysvětlil, že hlasy nehlasujících voličů se rozprostírají mezi úspěšné strany. „Nevolící volič dá hlas třeba i straně, kterou by v životě nevolil,“ připomněl prezident občanům.

To, že volební účast leží prezidentovi na srdci, potvrdil i jeho další vzkaz voličům, který se objevil krátce před půlnocí na facebookové stránce Miloš Zeman, která se ale ukázala být neoficiálním profilem hlavy státu. „A mimochodem: Kdo k volbám nepůjde, ušetří státu sto korun. To je totiž částka, kterou strany dostanou ze státní pokladny za každý odevzdaný hlas! A tato částka je jedním z důvodů, proč Vám všechny strany před volbami slibují hory doly,“ vysvětlil "Zeman" voličům naléhání politiků a jejich motivace.

Volební místnosti se po celé zemi otevřou v pátek ve 14 hodin a ve stejnou hodinu se v sobotu uzavřou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

4:44 „Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

Necelý týden před oslavami osvobození se v Plzni uskutečnily česko-německé, respektive bavorské dny …