VIDEO Jedině Rusové zastaví islám! Čech, který emigroval do Ruska, promluvil na kameru

28.04.2016 6:44

Čech, který se proslavil svou otevřenou podporou Ruska a kritikou současné české zahraniční politiky, je i nadále aktivní. V dalším rozhovoru, který poskytl ruskému kanálu REN TV, uvedl, že v Evropě je lidem podsouváno to, aby žili jako muslimové. Rusko je podle Petra Michalů jediná země, která se dokáže ubránit islamizaci.

 VIDEO Jedině Rusové zastaví islám! Čech, který emigroval do Ruska, promluvil na kameru
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Kolem iráckého města Dahúk je nespočet uprchlických táborů

Anketa

Kdo by porazil Zemana?

0%
1%
2%
89%
hlasovalo: 9955 lidí

Petr Michalů, který se u nás i v zahraničí proslavil zejména svou Omluvou ruskému národu za aktuální českou politiku a za „přepisování dějin“ v souvislosti s druhou světovou válkou, a který před několika dny překročil hranici Ruské federace s úmyslem získat v zemi azyl, poskytl ruským médiím další rozhovor.

Bývalý policista je v Rusku čím dál více populární a mezi mnohými ruskými občany budí sympatie. To je přirozeně umocněno relativně velikým zájmem médií o jeho osobu. Poslední rozhovor s Petrem Michalů nabídl divákům ruský kanál REN TV.

V rozhovoru Čech znovu vysvětluje své důvody k emigraci. V této souvislosti zmínil, že jeho rodná zem je „Československo, a ne Česká republika“. „Jsem Čechoslovák. Nesouhlasil jsem s rozdělením těch dvou zemí,“ zdůraznil. Znovu také zmínil, že už nemohl žít v zemi, ve které se přepisuje historie, a to zejména v souvislosti s druhou světovou válkou.

VIDEO ZDE

Jako další důvod uvedl současnou uprchlickou krizi, kterou je starý kontinent zmítán. Michalů je přesvědčen o tom, že Rusko je jedinou zemí, která dokázala vytvořit fungující společnost sestávající z lidí s různými formami náboženského vyznání. To je podle něj něco, s čím se Evropa popasovat nedokáže.

„Když jsem žil ve Španělsku, neustále jsem sledoval politickou situaci ve světě. Ukázalo se, že Západ vystupuje proti Rusku a chce s ním jít do války. S tím samozřejmě nesouhlasím. Chci žít a pracovat v Rusku. Evropa má ohromný problém s islamizací, Rusko je na druhou stranu jedinou zemí, která se tomuto procesu dokáže bránit,“ sdělil reportérům.

V současné době Michalů přebývá v Moskvě, kde čeká na odpověď ruské migrační služby, jejíž úředníky kontaktoval s žádostí o azyl. Údajně ho podporují přátelé z Ruska.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: fib

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…