Analytik a expert na islám: Směřujeme k otevřené válce s Ruskem. A mohou za to...

13.12.2015 14:25

Současná politika Turecka a vedení NATO nás vede k otevřené válce s Ruskem, varuje bývalý muslim a autor knihy Islám a islamismus v České republice a analytik Da Vinci Prague Institute o.s. Lukáš Lhoťan.

Analytik a expert na islám: Směřujeme k otevřené válce s Ruskem. A mohou za to...
Foto: Jan Štěpán
Popisek: Lukáš Lhoťan

Podle něj je současná situace vážnější, než si lidé myslí. „Sestřelení ruského letadla Tureckem a otevřená podpora NATO tomuto kroku nás ženou na hranici nové světové války,“ tvrdí.

Podle Lhoťana nyní vedou jak USA, tak i EU „marxisti snící o světovládném impériu sociální a multikulturní společnosti a v Moskvě sedí vládci vystrašení z toho, že jakýkoliv projev odporu je důkazem snahy marxistů z Bruselu a Washingtonu o jejich svržení a návratu marxismu do Ruska“.

Lhoťan si stýská nad tím, že Turecku jeho agresivní chování zatím prochází. „Jako člen NATO Turecko napadlo a okupuje Kypr, vraždí Kurdy v Iráku a Sýrii, podporuje islámské teroristy a prostě dělá podobné svinstvo,“ píše Lhoťan.

  • Celý text je ZDE

Je to sprostá vražda, kterou obhajuje celé NATO

Poukázal na to, že tvrzení Turecka, že ruské letadlo narušilo jeho vzdušný prostor a nereagovalo na výzvy k jeho opuštění, je lež. Přitom tuto lež podpořilo i vedení NATO. „Ruské letadlo sice narušilo malý výběžek tureckého území, asi na deset sekund. Těžko tedy vůbec mohl ruský pilot reagovat na údajné turecké pokyny. To, co jsme viděli, je sprostá vražda, kterou obhajuje celé NATO!“ píše Lhoťan.

A upozorňuje, že Turecko samo posílá své vojáky a letadla útočit na cíle v Iráku a Sýrii. „Proto by syrský prezident Asad i irácká vláda měli přijmout inspiraci z případu sestřelení ruského letadla a začít sestřelovat letadla turecké armády a střílet turecké vojáky působící na jejich území,“ domnívá se.

Po válce netouží jen Rusko

„Ano, směřujeme k otevřené válce s Ruskem a jeho spojenci. Jste, milí občané, připraveni na bombardování našich měst? Na to, že vás vedení NATO pošle umírat na případné bojiště v Turecku?“ pokládá Lhoťan čtenářům sugestivní otázku.

A dodává, že to není poplašná zpráva. „Pouze domýšlím, kam mohou vést praktiky Turecka a současného vedení NATO a EU. Nejsou to jen Rusové, kdo touží po válce, jsou to i Turecko a některé kruhy v NATO a EU,“ říká Lhoťan.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…