Andrej Babiš je nadpřirozená bytost, řekla doktorka Kleslová. A z ČSSD se ozval smích

09.03.2015 16:06

Nezvykle obdivně promluvila o šéfovi hnutí ANO a ministru financí Andreji Babišovi místopředsedkyně ANO a šéfka pražské organizace tohoto hnutí Radmila Kleslová v rozhovoru pro týdeník Euro. Na její slova, hraničící s glorifikací Babiše upozornil tradičně protibabišovsky zaměřený server Echo 24.

Andrej Babiš je nadpřirozená bytost, řekla doktorka Kleslová. A z ČSSD se ozval smích
Foto: red
Popisek: Radmila Kleslová (ANO)

K obdivným výrokům na adresu Andreje Babiše se Kleslová dostala ve chvíli, když odpovídala na otázku týkající se stranické pozice ministra obrany Martina Stropnického. Ten má podle ní tolik povinností, že by se funkci místopředsedy nestíhal naplno věnovat. Jenže jak je tedy možné, že všechny funkce stíhá sladit Andrej Babiš?

"Pan Babiš je atypická osoba. Má takové schopnosti, které asi žádný z nás nemá. Myslím, že on není úplně přirozená bytost. Spíše nadpřirozená. Já například nechápu, jak může v pět hodin ráno vstávat a v jednu v noci jít spát. Takže já bych s panem Babišem vůbec nikoho nesrovnávala," uvedla Kleslová v rozhovoru pro Euro.

Předsedkyně pražské buňky ANO nevidí problém v tom, že je Babiš ve svém hnutí takto uctíván: "Ne, takto to není. On je skvělý v tom, že má něco víc než my všichni ostatní, co se týče těch schopností. Musíme si to říct a respektovat to, i když mě třeba může mrzet, že já takové schopnosti nemám. Ale prostě je to tak. Je lepší než my," prohlásila Kleslová.

Její výrok zaujal poslance ČSSD Jeronýma Tejce, který k tomu na svém facebookovém profilu dnes odpoledne lakonicky poznamenal: "Jiří Paroubek kdysi prohlásil, že bude-li to potřebovat zájem naší země, bude vládnout třeba s Marťany. Ale až nám se to pravděpodobně povedlo."

Celý text najdete ZDE

Celé znění příspěvku Jeronýma Tejce na sociální síti:

Jiri Paroubek kdysi prohlasil, ze bude-li to potrebovat zajem nasi zeme, bude vladnout treba s marťany. Ale az nam se to pravdepodobne povedlo.


 

reklama

autor: vam

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…