Asistentka pěti amerických prezidentů Hašková-Coolidge bude volit Trumpa. Z toho, co ví o Clintonové, má prý hrůzu

20.08.2016 20:21

Bývalá asistentka pěti amerických prezidentů Eliška Hašková Coolidge rozhodně nebude volit Hillary Clintonovou. S jejím hlasem může počítat Donald Trump. Hašková Coolidge to uvedla v rozhovoru, který poskytla serveru Dotyk.cz.

Asistentka pěti amerických prezidentů Hašková-Coolidge bude volit Trumpa. Z toho, co ví o Clintonové, má prý hrůzu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Eliška Hašková Coolidge

„Hillary Clintonové hlas nedám,“ říká Hašková Coolidge. Přiznává, že by ráda viděla ženu jako prezidentku Spojených států. „Ale takovou, která by byla příkladem poctivosti a důvěryhodnosti mladým lidem. Tak, aby se důvěra do společnosti vrátila. Tyto kvality v Hillary nevidím. Neustálé lži, zkroucení pravdy, nadstavení se nad zákon se soukromým e-mailem ve státní službě jsou věci, které jsem nikdy po boku pěti prezidentů nezažila. Ani nadaci, která je z velké části dotovaná cizími penězi, jako je nadace Clintonových. Z toho všeho mám hrůzu,“ uvedla.

Na námitku, že jiní zase mají hrůzu z Trumpa, uvedla, že i když je republikánský prezidentský kandidát prostořeký, je úspěšný podnikatel. „Dokázal, že umí něco řídit. Vychoval úžasné děti – navíc jsou napůl Češi. Již nyní se mu starají o majetek, takže se bude moci plně věnovat státní službě. Je to člověk na první pohled trochu hrubý, ale ti, kteří ho dobře znají, tvrdí, že je citlivý a velkorysý. Určitě byla patrná jeho citlivost, když přijel do Čech uctít památku svého tchána, a to bylo už léta po jeho rozvodu s Ivanou,“ uvedla Hašková Coolidge.

Na námitku, že Trump umí být vůči ženám hodně neomalený, což předvedl u moderátorky televizní debaty, uvedla, že moderátorka na Donalda Trumpa opakovaně silně a nevkusně útočila. „Její přístup k němu byl zcela jiný než k ostatním kandidátům. Nebylo to namístě,“ prohlásila.

  • Původní zdroj ZDE

Od Trumpa si slibuje, že jako prezident přinese čerstvý vítr. „Jsem přesvědčena, že problémy, které nás obklopují, nejsou řešitelné tím samým myšlením, které nám je přineslo. Raději se svěřím neznámému s vědomím, že je to člověk s exekutivními schopnostmi, který umí úspěšně vyjednávat. A Ameriku určitě miluje,“ dodala Eliška Hašková Coolidge.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…