Babiš to rozsekl: Na pražské kandidátce ANO nebude Kasl ani Kleslová

31.05.2014 15:15

Primátor Jan Kasl kandidátku hnutí ANO v komunálních volbách v Praze nepovede. Pro Českou televizi to dnes uvedl šéf hnutí a ministr financí Andrej Babiš.

Babiš to rozsekl: Na pražské kandidátce ANO nebude Kasl ani Kleslová
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš

„Na pražské kandidátce by neměla být ani Kleslová,“ dodal Babiš po schůzi předsednictva hnutí. Právě s Radmilou Kleslovou měl Kasl spory a žádal její vyškrknutí z kandidátky. Domnívá se totiž, že je napojená na pražského kmotra Tomáše Hrdličku (ODS). Sama Kleslová ale takové tvrzení důrazně odmítla.

„To je naprostý nesmysl. To tvrzení nemá jediné opodstatnění. S panem Hrdličkou jsem si nikdy netelefonovala, nikdy jsem se s ním neslyšela. Je to takový nesmysl, asi jako že jsem černoška,“ bránila se Kleslová. „Věřím tomu, že když si lidé sednou ke stolu a řeknou si, zda mají nebo nemají společné cíle, je jediná cesta, jak dojít ke kompromisu. Ale já tam nebudu a neovlivním to,“ dodala pro Novinky.cz před zahájením schůze.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nem

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…