Babiš v noci poslal zpěváku Kollerovi ostrou zprávu: S Číňany a Rusáky kámoší váš sponzor Kellner, já ne!

10.04.2016 10:36

Zpěvák David Koller se při sobotním vyhlášení Cen Anděl postavil po bok Lenky Dusilové a drsně zkritizoval prezidenta Zemana. Nezapomněl ale ani na exprezidenta Klause a svůj díl ostré kritiky od něj dostal i majitel Agrofertu, ministr financí a šéf hnutí ANO Andrej Babiš. Ten okamžitě přešel do rázného protiútoku.

Babiš v noci poslal zpěváku Kollerovi ostrou zprávu: S Číňany a Rusáky kámoší váš sponzor Kellner, já ne!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr financí Andrej Babiš

„Zdravím, pane Kollere. Gratuluji k Andělům, mrzí mě, že mě řadíte ke Klausovi a Zemanovi. Že inklinuju na východ? Já tam nepodnikám! Asi jste si mě spletl s Kellnerem, pro kterého zpíváte na večírcích a pro kterého jsou Rusko a Čína hlavní trhy,“ napsal Babiš čerstvému držiteli ceny Zpěvák roku v sms zprávě, se kterou jsou ParlamentníListy.cz obeznámeny.

Žádá proto zpěváka, aby nelhal a děkuje mu za pochopení. Pokud by mu snad hudebník nevěřil pod dojmem „různých mediálních lží“, majitel Agrofertu zve hudebníka na kávu a slibuje, že mu vše osvětlí.

„Mimochodem, do Ruska nejezdím, ani se s Rusáky nepotkávám. Minulý rok jsem byl v Bílém domě, v Pentagonu a u Michaela Bloomberga. Tak buďte tak hodnej a neříkejte nesmysly a korigujte svá slova. S Číňany a Rusáky kámoší váš sponzor Kellner, já určitě ne!“ uzavřel šéf hnutí ANO.

Ranní smska a fotky

Ministr Babiš se ozval Davidu Kollerovi ještě v jedné zprávě den poté, tedy v neděli, a přiložil k ní i fotky ze své cesty po USA, aby zpěváka vyvedl z omylu, že snad inklinuje na Východ. "Dobré ráno, tak doufám, že jste to dobře oslavili. Posílám album fotek ze Spojených států. A čekám, že mi odpovíte," napsal ministr ve zprávě.

  • Připojené fotoalbum ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík, mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…