Česká televize zaplatí soukromé firmě za to, abyste ji vnímali lépe

14.09.2015 13:31

Vylepšení PR České televize mají za úkol tři firmy, které veřejnoprávní televize vybere ve veřejném tendru. Informuje o tom server Mediahub.cz.

Česká televize zaplatí soukromé firmě za to, abyste ji vnímali lépe
Foto: Hans Štembera
Popisek: ČT 24, ilustrační foto

Podle textu zadání veřejné zakázky je jasné, že cílem je vytvářet a podporovat vzájemné pochopení a soulad mezi zadavatelem a veřejností. Externí agentury mají zajistit konzultace a poradenství v oblasti komunikačních aktivit a krizovou komunikaci. A to přitom Česká televize má svůj vnitřní útvar komunikace a PR. 

Podle mluvčí ČT Alžběty Plívové Česká televize chce díky externím agenturám lépe adaptovat svou komunikaci v oblasti tzv. nových médií. 

„Česká televize jako vysílatel veřejné služby potřebuje propagovat svou nabídku a program jako každá jiná mediální instituce. Velká část komunikačních aktivit se v současnosti čím dál více přesouvá na platformu internetu a nových medií. Česká televize musí na tento trend reagovat, aby si udržela své publikum,“ řekl pro server Mediahub.cz Tomáš Trampota z katedry mediálních studií Fakulty sociálních věd.

Původní text ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…