Dobré ráno, pane Krausi. Vyšel článek o vašem údajném rodinném byznyse v TV

03.11.2016 7:54

Deník Blesk se ve svém dnešním vydání zaměřil na dle svých slov rodinný podnik kolem pořadu Show Jana Krause na TV Prima. A českého moderátora rozhodně nešetří. „Vystupuje jako bojovník za pravdu a strážce morálky v Česku. Týden co týden pranýřuje vše, co mu nevoní. Ušlechtilé? Jistě. A protože pravda osvobozuje, pojďme si rozkrýt, jaký rodinný podnik kolem pořadu vybudoval!“ podotýká Blesk.

Dobré ráno, pane Krausi. Vyšel článek o vašem údajném rodinném byznyse v TV
Foto: Nejvic.info
Popisek: Moderátor a herec Jan Kraus

Blesk si úvodem všímá dramaturgyně Simony Matáskové, s níž je rodina podle něj „pupečníkově“ propojena. A prý díky ní si členové familie mohou sáhnout i na finance z TV Nova v pořadech Tvoje tvář má známý hlas či Ordinace v růžové zahradě 2, na nichž se také podílí.

A nyní již k rodinným příslušníkům, jak píše Blesk: Kromě moderátora Jana Krause se kolem pořadu pohybuje také syn Adam, jenž působí v pozici kameramana a fotografa. „Těžko věřit tomu, že k roli proutníka Jiřího Linharta v kamenické nemocnici přišel Krausův syn Adam jen tak, když je kreativní producentkou Matásková...,“ píše deník s tím, že v show je však také zaměstnána rodinná příslušnice Matáskové, a to dcera Linda. Pracuje zde jako asistentka režie.

Anketa

Ptáme se nyní, v listopadu 2016: Má Andrej Babiš vaši důvěru?

31%
69%
hlasovalo: 12928 lidí

V pořadu se také objevuje syn Krause David – jako zpěvák. Vzhledem k jeho osobitému pěveckému projevu však zpívá stále méně, uvádí deník, neboť se lidé proti němu dosti bouřili. David Kraus se poté i s partnerkou svého otce Jana Ivanou Chýlkovou objevil v projektu Matáskové Tvoje tvář má známý hlas.

A deník Blesk ve svém výčtu pokračuje. S pořadem Show Jana Krause byl pak v letech 2010 a 2011 spojen nejstarší Krausův syn Marek Blažek. Zpěvačka a partnerka Krause Ivana Chýlková se svého času objevovala ve znělce pořadu. Oproti tomu její sestra Magda spolupracuje na každém dílu. Je totiž ekonomka, která se stará o veškeré finance spojené s pořadem. A je zároveň jednatelkou produkční společnosti, která má Krausovu talk show pod svými křídly. 

Deník Blesk si také všímá skutečnosti, že v pořadu mají podle něj více prostoru sympatizanti či členové hnutí ANO Andreje Babiše. On sám byl v pořadu již podle něj dvakrát.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…