Dohra olympijského zlata Samkové: Zahradil napadl Babiše se Stropnickým

17.02.2014 8:21

Europoslanec Jan Zahradil na svém Facebooku obvinil hnutí ANO Andreje Babiše, že si jako politické hnutí přivlastňuje úspěch zlaté medailistky Samkové. Usuzuje tak z fotky, kde je předseda i Martin Stropnický vyobrazen s knírky. Zahradil včera také napsal, že ODS už nemá nic společného s Ivo Rittigem a podobnými lidmi.

Dohra olympijského zlata Samkové: Zahradil napadl Babiše se Stropnickým
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jan Zahradil

Anketa

Jste spokojeni s prací Bradáčové a Ištvana?

90%
10%
hlasovalo: 13765 lidí

Česko se raduje z první zlaté medaile, kterou v Soči získala snowboardistka Eva Samková. Olympijskou vítězkou ve snowboardcrossu se stala s namalovaným knírkem, provedeným v národních barvách. Právě to inspirovalo ministry nové vlády z hnuti ANO Andreje Babiše a Martina Stropnického a již včera se na Facebooku hnutí objevila společná fotka obou politiků, na které mají podle vzoru Samkové přimalované tenké, červenomodrobílé knírky a usmívají se.

To neušlo pozornosti europoslance a místopředsedy ODS Janu Zahradilovi. Jejich vyjádřenou radost vnímá naopak jako pokus o přivlastnění si úspěchů někoho jiného. Zahradil na svůj Facebook napsal: „Tak už to chápeme, přátelé, tu naši světlou budoucnost? I úspěch českého sportovce na OH je přece zároveň úspěchem Andreje Babiše a jeho budoucí státostrany (má to 850 nebo kolik liků),“ rýpnul si Zahradil.

ODS po kongresu už nemá nic společného s kmotry a lobbisty

Jan Zahradil se včera vyjádřil i ke kauze Ivo Rittiga a předražených jízdenek pro DPP. Zahradilovi je nepříjemné, že jeho kauza je stále propojována s ODS. Na Facebooku přesvědčuje čtenáře, že občanští demokraté po kongresu nemají s podobnými lidmi už nic společného.

„Všem voličům a příznivcům ODS: Už mi tzv. kauza Rittig a její `nenápadné` propojování s ODS leze krkem. Takže: Nikdo ze současného vedení ODS - od předsedy, přese mě až po další místopředsedy - nikdy nic společného ani s tímhle člověkem, ani s nikým dalším ze stejného `oddílu` NEMĚL,“ napsal Zahradil.

Místopředseda ODS se dále snaží vysvětlit, že ti, co se zapletli s kmotry, už na svou chybu doplatili. „Ti, co měli (s nimi něco společného), nejen špatně dopadli (jejich problém), ale hlavně kvůli tomu padla na ústa celá partaj a teď se těžce zvedá (a to už je problém nás všech). Předpokládám proto, že jste nás do těch našich funkcí zvolili mj. proto, aby se to už neopakovalo - a tak to také bude," slíbil Zahradil na Facebooku.

Texty z Facebooku Jana Zahradila:

Tak už to chápeme, přátelé, tu naši světlou budoucnost ? I úspěch českého sportovce na OH je přece zároveň úspěchem Andreje Babiše a jeho budoucí státostrany (má to 850 nebo kolik lajků)."
(...)


Všem voličům a příznivcům ODS : už mi tzv.causa Rittig a její "nenápadné" propojování s ODS leze krkem. Takže : nikdo ze současného vedení ODS - od předsedy, přese mě až po další místopředsedy - nikdy nic společného ani s tímhle člověkem, ani s nikým dalším ze stejného "oddílu" NEMĚL. Ti, co měli, nejen špatně dopadli (jejich problém), ale hlavně kvůli tomu padla na ústa celá partaj a ted´se těžce zvedá (a to už je problém nás všech). Předpokládám proto, že jste nás do těch našich funkcí zvolili mj. proto, aby se to už neopakovalo - a tak to taky bude."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

4:44 Že ji neměli rádi? Za tím bude něco jiného. Petr Žantovský tuší, co je za koncem ministryně

TÝDEN V MÉDIÍCH Za hodně brutální znásilnění vnímání politiky se dá brát vyjádření Heleny Langšádlov…