Drtinová a Veselovský odcházejí z ČT. A náhrada je už na světě...

25.03.2014 13:27

Po odchodu Daniely Drtinové a Martina Veselovského z České televize se chystají personální obměny. Mezi novými moderátory budou Daniel Takáč, David Borek, Zuzana Tvarůžková a Světlana Witowská (dříve Zárubová).

Drtinová a Veselovský odcházejí z ČT. A náhrada je už na světě...
Foto: ReproFoto. ČT
Popisek: Daniela Drtinová

Anketa

Je vám líto, že Daniela Drtinová odchází z ČT?

hlasovalo: 4671 lidí

Pořad Události, komentáře opouští moderátor Martin Veselovský, toho nahradí Daniel Takáč, David Borek a Zuzana Tvarůžková, kteří se spolu se stávajícím moderátorem Lukášem Dolanským budou ob týden střídat.

Interview ČT24 pak opouští Daniela Drtinová, podle níž byl pořad dokonce krátce pojmenován. Střídavě ho nyní budou uvádět zmíněná Tvarůžková a Světla Witowská. Informuje o tom server Mediář.cz.

„Nevylučujeme, že se k nim připojí ještě někdo třetí, protože jsme předsvědčeni, že ty lidi máme, a nevylučujeme ani, že se třeba objeví někdo zvenčí. Zájem o moderování Interview je značný, od píšících novinářů až po celebrity,“ uvedl šéf zpravodajství Zdeněk Šámal. „Neděláme nábor, žádný typ vyhledávání, lidé píšou sami, nabízejí se,“ dodal.

Pořad se dosud jmenovat Interview Daniely Drtinové, vrátí se však k Interview ČT24. „Název pořadu nebudeme svazovat s žádným konkrétním jménem, bude to Interview ČT24, pak uvidíme, jestli si to někdo zaslouží,“ řekl zástupce šéfredaktora Čestmír Franěk.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…