Dva známí muži se bavili o Zemanově cestě do Moskvy, padla velmi vážná slova

11.05.2015 21:21

Komentátor Práva Alexandr Mitrofanov na sociální síti Twitter uvedl, že pro deník sepsal sloupek o návštěvě prezidenta Zemana v Moskvě. Diskutující ke článku se specifickým názvem poznamenávají, že jde o trefné, ale smutné čtení. Důležitá slova o „sborné“ přidal i někdejší náměstek exministra zahraničí Karla Schwarzenberga (TOP 09) Jiří Schneider.

Dva známí muži se bavili o Zemanově cestě do Moskvy, padla velmi vážná slova
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Prezident Miloš Zeman navštívil Brandýs nad Labem

„Mám dnes v Právu sloupek k Zemanovi v Moskvě. Jmenuje se Kremlohujer,“ napsal na sociální síti Alexandr Mitrofanov. V diskusi pod příspěvkem zaznělo, že nám prezident Zeman v Moskvě dělá ostudu a politický geograf Michael Romancov vyjádřil přání, aby se Zeman z Kremlohujera nezměnil v Quislinga, verze 2015. Připomeňme, že Vidkun Quisling byl norský politik, který kolaboroval s nacisty tak, jako málokterý jiný politik v Evropě.

Někdejší náměstek Karla Schwarzenberga (TOP 09) Jiří Schneider také zkritizoval počínání české hlavy státu v Kremlu. „Sborná hrála přesilovku: Zeman + Mynář + Nejedlý vs. Putin + Lavrov + Ušakov; kde zůstal velvyslanec Remek? A kde Kmoníček? A kde my všichni???“ ptal se na Twitteru.

Podle někdejšího náměstka se prezident ani jeho doprovod nechovali jako představitelé členské země EU a NATO, jako suverénního státu. Na sociální síti také konstatoval, že ruské propagandě je možné čelit vyslovováním pravdy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…