Euroblbosti, otroci a organizovaný zločin. Okamurova kandidátka Samková řádila v rozhlase

30.01.2014 17:52

Lídryně kandidátky Okamurova Úsvitu pro volby do Evropského parlamentu Klára Samková v Radiožurnálu zopakovala, že je nezbytné zastavit příliv imigrantů do Evropy. Podle ní jde často o obchod s lidmi.

Euroblbosti, otroci a organizovaný zločin. Okamurova kandidátka Samková řádila v rozhlase
Foto: Hans Štembera
Popisek: Advokátka Klára Samková

Masovou imigraci, jíž země Evropské unie čelí, pokládá za naprosto zhoubnou jak pro Evropu, tak pro emigranty. „Celá řada lidí, kteří se do Evropy vydávají, je v podstatě zobchodovávána. Nechci říct, že je to obchod s bílým masem, protože to zpravidla nejsou bílí lidé. Ano, já chci zastavit úplně imigraci do Evropské unie. Je to tvrdý byznys s lidmi a profituje z něho celosvětový organizovaný zločin,“ prohlásila.

Proti euroblbostem

Připomněla děsivé statistiky, podle nichž má do Evropy do roku 2050 přijít až 1,3 miliardy přistěhovalců. „Evropa se rozpadá. Evropa je zboží, které se tímto spotřebuje, a pak už žádná nebude,“ varovala Samková. A dodala, že dělníci ze zahraničí berou práci Čechům, a navíc jsou oběťmi novodobého otroctví.

Připouští ale, že sama by v europarlamentu nic nedokázala. „Musejí se hledat spojenci a ty já vidím ve středopravých uskupeních. Kdybych se stala europoslankyní, chtěla bych zamezit euroblbostem, které jsou k nám dováženy. Ale chtěla bych zamezit i tomu, aby se také pořád někdo vymlouval na to, že nám zlý Brusel něco nařizuje,“ vysvětlila Samková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: lze

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…