Hit internetu: Škromach odhalil nevídanou věc ze svého soukromí

13.01.2014 7:57

Jedním z nejlépe naladěných politiků, alespoň soudě dle veřejných vyjádření, je sociální demokrat Zdeněk Škromach. Ten se často dělí nejen o svá politická stanoviska, ale také o to, co zrovna dělá. Svůj pozitivní přístup k životu nezapřel ani ve svém nedělním příspěvku na Facebooku. Přidal k tomu navíc i recenzi počítačové hry a ukázal se jako technicky zdatný. Příspěvek sdílely na internetu desítky uživatelů.

Hit internetu: Škromach odhalil nevídanou věc ze svého soukromí
Foto: Daniela Černá
Popisek: Zdeněk Škromach na mítinku v Olomouci

Anketa

Kterého ministra by Zeman určitě měl odmítnout?

4%
6%
63%
hlasovalo: 8949 lidí

Zdeněk Škromach se často vyjadřuje na sociální síti Facebook. Nekomentuje pouze dění na politické scéně, ale často se se svými příznivci dělí také o to, čemu se právě věnuje. Jeho pozitivní způsob vyjadřování už se politikovi vymstil při demonstraci na obranu šéfa ČSSD Bohuslava Sobotky, kterého se skupina sociálních demokratů kolem Michala Haška pokusila odstavit. Jedním z nich byl právě i Škromach.

Jeden z transparentů nesl nápis „Sluníčko, kafíčko, pučíček", který byl narážkou na to, jak politik některá slova často zdrobňuje.

O víkendu Škromach uhranul uživatele Facebooku dalším příspěvkem.

Sluníčko, kafíčko a počítačová hra

„Nádherná sluníčková neděle, polední kafíčko. A konečně jsem vyzkoušel válčení v nové hře, kterou jsem dostal pod stromeček - Battlefield 4," napsal sociální demokrat o víkendu na svůj facebookový profil.

Anketa

Pokud jste sledovali Moravcův pořad se Zemanem... Choval se dle vás někdo neslušně?

84%
12%
hlasovalo: 8203 lidí

Zároveň se ukázal v novém světle coby hráč počítačových her a zkušený uživatel počítače, když přidal také krátkou recenzi zmiňované hry a připsal, jak si poradil s technickými problémy. „Nové prostředí i grafika. Hodně vody a nové zbraně. Útočný člun nebo útočný letoun Thunderbolt jsou hezkým oživením. Hned po nahození to po mně chtělo nový driver pro grafiku. Uf, naštěstí jsem ho našel a hardware to zvládá," podělil se o své znalosti Škromach.

Poté, co vyřešil technické požadavky svého počítače, mohl se ponořit do herního světa. „Tak jdu ještě chvilku relaxovat do virtuálního světa bojovníků," uzavřel politik svůj příspěvek, který uživatele internetu evidentně zaujal, neboť ho sdílelo téměř sto čtyřicet z nich. Nedávný Škromachův čistě politický příspěvek, ve kterém kritizoval stranickou kolegyni Alenu Gajdůškovou, přitom sdílelo jen deset uživatelů.

Co přesně napsal v neděli Zdeněk Škromach na svůj Facebook:

Nádherná sluníčková neděle, polední kafíčko. A konečně jsem vyzkoušel válčení v nové hře, kterou jsem dostal pod stromeček Battlefield 4. Nové prostředí i grafika. Hodně vody a nové zbraně. Útočný člun nebo útočný letoun Thunderbolt jsou hezkým oživením. Hned po nahození to po mě chtělo nový driver pro grafiku. Uf, naštěstí jsem ho našel a hardware to zvládá. Mám pocit, že vývojáři nových her jsou snad domluveni s producenty HW, aby nutili lidi neustále "apgrádovat" počítače. Tak jdu ještě chvilku relaxovat do virtuálního světa bojovníků. Hezký den

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Ing. Petr Mach, Ph.D. byl položen dotaz

cenzura

Jak v EU ovlivníte, zda u nás bude zachována svoboda projevu, kterou má snahu tato vláda omezit a jak píšete i vy, schovává to za jakýsi boj s dezinformacemi?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Hnus. Ani pes je nesežral.“ Češi si všimli, kdo zkazil piškoty. Jurečka to tehdy přikryl

8:00 „Hnus. Ani pes je nesežral.“ Češi si všimli, kdo zkazil piškoty. Jurečka to tehdy přikryl

„Hnus.“ „Odporná chuť i konzistence.“ „Nedá se to žrát.“ – Těmito slovy hodnotí lidé v několika posl…